Playitas Resort

Las Playitas, Spania

Apollo
Totalpris: 1000000
Se pris og bestill

Se gjerne i kalenderen og velg andre datoer på samme hotell, eller gå tilbake til søkesiden og velg en annen reise

Se gjerne i kalenderen og velg dato

Beklager, ønsket reise er ikke lenger ledig eller ikke valgt

Se gjerne i kalenderen og velg andre datoer på samme hotell, eller gå tilbake til søkesiden og velg en annen reise

Se gjerne i kalenderen og velg dato

Beklager, ingen tilbud tilgjengelig

Vi kunne ikke finne noen tilgjengelige tilbud som kombinerer ønsket hotell og dato. Vennligst forsøk en annen reiseperiode, avreisedato eller reiselengde.

Tilbake til charter søket

Fasiliteter

 • Minibank
 • Aktivitetsprogram for barn
 • Klimaanlegg
 • Luftkondisjon i fellesområdene
 • Babyseng
 • Billeie
 • Barnelekeplass
 • Heis
 • Underholdningsprogram
 • Internett på rommene
 • Vaskeri-service
 • Lobby/lounge
 • Bagasjeoppbevaring
 • Resepsjon
 • Safe på rommet
 • Shop
 • Souvenir/Gift Shop
 • Internet i fellesområder
 • Restaurant

Avstand

 • Avstand til offentlig transport: 200mm
 • Avstand til supermarked: 0mm
 • Avstand til strand: 100m
 • Avstand til sentrum: 5000m

Antall

 • Antall basseng: 5

Om hotellet

Playitas Resort er ett av Europas største sports- og treningshotell for så vel hverdagsmosjonister som eliteutøvere. Et stort ferieanlegg som består av flere ulike deler, leiligheter med eget kjøkken, hotellrom, villaer med eget basseng og flersengsrom for store familier eller lag. Playitas tilbyr et uuttømmelig utvalg av sport og aktiviteter, vakkert landskap med utsikt over området og Atlanterhavet . Alle treningsfasiliteter ligger i gangavstand og som en ekstra bonus for alle som spiller golf ligger golfbanen og klubbhuset rett rundt hjørnet.

På det herlige sports- og ferieanlegget Playitas Resort blir det aldri kjedelig! Her venter treningsmuligheter for så vel proffe som hverdagsmosjonister og her er selvsagt alle de viktige delene et vanlig ferieanlegg skal ha på plass –behagelig klima, sol og bad, basseng, restauranter, barer og hyggelig personale.

Anlegget har fire ulike boalternativer; Playitas Aparthotel, Playitas Hotel, Playitas Villas og Playitas Annexe, og sammen utgjør de Playitas Resort. Uansett hvor du bor er du aldri langt unna restaurantene, bassengene og treningsfasilitetene.

I hjertet av anlegget finner du de fleste aktivitetene og sportsfasilitetene. Plaza Ramla med sportsbooking og butikk, á la carte restauranter, minimarked, olympisk svømmebasseng, gruppetreningsflater, treningsstudio, tennis, innendørshall, crossfitbox, klatrevegg, sykkelsenter, dykkesenter og spa. I nærheten av Aparthotel og Annexe ligger driving rangen, minigolfbanen og surfesenteret og i nærheten av Playitas Hotel ligger golfklubbhuset.

Playitas Aparthotel er den sportsfamiliens favoritt med pene og praktiske leiligheter. Her er det er stort bassengområde, en vannsklie og stranda ligger bare et steinkast unna.

Playitas Hotel ligger i fjellskråningen med vakker utsikt over det hele området og Atlanterhavet. Her har du golfklubben rett rundt hjørnet.

Playitas Villas bør du velge om du virkelig vil skjemme bort deg selv og familien. Bo i flotte treromsvillaer med eget basseng i passe avstand fra resten av anlegget. Nyt så vel roen ved ditt eget basseng som alle sportsfasilitetene anlegget tilbyr.

Playitas Annexe har enklere leiligheter som passer for deg som ønsker en behagelig seng om natten, men som fremfor alt legger vekt på trening og ikke har noe imot å gå de 400 meterne ned til Playitas Resort for å ta i bruk alle sportsfasilitetene.

Uendelige treningsmuligheter

Playitas har et aktivitetstilbud for alle mulige interesser og nivåer. Hver dag året om tilbys et fullspekket treningsprogram og du kan også leie utstyr til alle sportene. Her ligger Kanariøyenes største treningsstudio med et moderne utvalg av frivekter, maskiner og cardiomaskiner. I vårt store sykkelsenter leier vi ut moderne landeveissykler, terrengsykler, temposykler, fatbikes, løpsvogner, barnesykler med mer. Her er et også en innendørshall for badminton, håndball, innebandy, fotball og basketball. Det er flere padel- og tennisbaner samt et oppvarmet olympisk 50 meters basseng utendørs. Crossfitstudioet TC6 byr på massevis av morsomt utstyr og på anlegget er det også en boksering, en klatrevegg og en OCR-bane med 16 hinder. På stranda er det et vannsportsenter. Vil du lære deg å surfe tilbys vi også surfekurs. Vil du spille golf så har Playitas en 18-hulls bane med par 67. Her kan du lese mer om våre gunstige golfpakker på Playitas. Les mer om aktivitetene på Playitas samt hva som er inkludert og hva som er mot avgift.

Herlige svømmebasseng

Ved Playitas Aparthotel er det et herlig bassengområde med et stort, oppvarmet basseng samt vannsklier og et plaskebasseng for de minste. Her kjører vi daglig Aqua Aerobics. Ved Playitas Hotel er det et stort basseng, der roen råder. Begge bassengene er varmet opp til minst 20 grader. Totalt er det 5 felles basseng på anlegget (inkl. et olympisk 50-metersbasseng). Bestiller du en villa på Playitas Villas har du et eget basseng på uteplassen. Det olympiske 50-metersbassenget på Playitas Resort er varmet opp til 26-27 grader og bestilles på plass mot avgift (obligatorisk med badehette, denne kan kjøpes på plass). Bassengtemperaturen i de oppvarmede bassengene kan synke noen grader om morgenen, kvelden og i dårlig vær. Badehåndklær mot avgift.

Moro for de minste

For de yngste gjestene (4-12 år) er det en sol skjermet lekeplass, Apollos svømmeskole og barneklubben Club Polly & Mino. for barn mellom 4 og 11 år. Her blir det morsomme og lærerike aktiviteter og de kloke og skøyeraktige Polly & Mino blir raskt barnas favoritter. Våre populære venner kan også besøke dere på rommet. Både svømmeskolen og barneklubben ledes av profesjonelle, skandinavisktalende personale.

Kids Sports Academy (5-15 år), tilbys visse tider på året. Her får barna prøve ulike sportsaktiviteter helt uten ekstra kostnad. Ta med de minste på tur; du får leid Nordic Cab sykkelvogner.

Mat og drikke

Maten er en viktig del av helhetsopplevelsen på Playitas Resort. Helseriktig og næringsrik mat er en av de viktigste ingrediensene på Playitas. Så langt det er mulig benytter restaurantene økologiske produkter og har en egen Eco Garden med cirka 50 ulike sorter frukt, grønnsaker og urter. 

Velger du å bestille en reise med måltider inkludert inntas disse i bufférestauranten. Det er to bufférestauranter, en på Playitas Hotel og en på Playitas Aparthotel. Bor du i leilighet på Playitas Aparthotel serveres frokosten og middagen i bufférestauranten ved Playitas Aparthotel, lunsjbuffé serveres i Playitas Hotel. Øvrige romtyper (Playitas Hotel, Playitas Villas og Playitas Annexe) får sine måltider servert i bufférestauranten ved Playitas Hotel.

På Plaza Rambla ligger à la carte-restauranter med spanske og italienske delikatesser. På Palapa Bar (Playitas Hotel) serveres enkle lunsjretter. Frem mot kvelden er det på Palapa Bar mange setter seg for å ta en drink, se på solnedgangen og hvile litt etter dagens aktiviteter. Poolbaren på Playitas Aparthotel er barnefamiliens favoritt. Her er det full fart mellom bassengbad, kappløp i vannsklia og aqua fitness. I Birdie Club (åpen i golfbanens åpningstider) serveres enkel snacks, drikke og kaffe i rolige omgivelser.

Plaza Las Ramblas & Sportsbookingen

I hjertet av Playitas Resort ligger Plaza Rambla, et torg med restauranter, minimarked og en sportsbar. Her spiser du godt etter dagens aktiviteter, ser på sport eller tar en drink. På Plaza Rambla starter vi dagen med Sun Salutation hver dag og resten av dagen er det fullt av folk på vei ett eller annet sted for å trene, spise eller handle. På Plaza Rambla ligger Sportsbookingen med tilhørende sport og klesbutikk. Sportsbookingen er åpen hele året og her bestiller du alt som har med sport og trening å gjøre. I sportsbutikken selges alt fra sko, treningsklær og badehetter til energibarer og gels. Her kan du lese alt om de ulike sportsaktivitetene på Playitas Resort.

Slapp av i Tau Spa

Etter en dag full av aktivitet er det godt å slappe av i Tau Spa, hvor det også arbeider fysioterapeuter med erfaring fra trening og helse. Stor behandlingsmeny og to badstuer. Unn deg også en relax- eller sportsmassasje (kan forhåndsbestilles). Barn mellom 10 og 14 år har adgang til Tau Spa mellom klokka 10 og 14. Ettermiddagen er kun for voksne og unge over 14 år.

Øvrig på Playitas Resort

Gratis wifi i hele området. Barneseng og trille finnes på hotellet (legg det til i bestillingen for å være garantert). Vaskeri med vaskemaskin, tørketrommel og strykebrett ved Playitas Aparthotel. I resepsjonen på Playitas Hotel er det en minibank. Det er mange trapper og nivåforskjeller på Playitas Hotel. Her er det også en heisbane for å komme til toppen. Lokalbussen stopper utenfor Playitas Hotel. Det er også en friidrettsarenaene i nabobyen Gran Tarajal (mot avgift) cirka 5 kilometer fra Playitas Resort.

Kart

Velg dato og romtype

Laster inn kalender...

Beklager, ønsket reise er ikke lenger ledig eller ikke valgt

Se gjerne i kalenderen og velg andre datoer på samme hotell, eller gå tilbake til søkesiden og velg en annen reise

Se gjerne i kalenderen og velg dato

Se gjerne i kalenderen og velg dato

Utreise
Hjemreise

Tilgjengelige romtyper og måltider