Corallium Dunamar by Lopesan

Playa del Ingles, Spania

7 netter Vis på kart
Solia
Totalpris: 1000000
Se pris og bestill

Avstand

  • Avstand til strand: 0m

Om hotellet

Førsteklasses voksenhotell med fantastisk beliggenhet – og mulighet for All Inclusive
Corallium Dunamar by Lopesan ligger fantastisk til i den kjente feriebyen, Playa del Inglés. Den nydelige stranden ligger kun noen meter fra hotellet og byr på en vakker utsikt fra hotellet.

Hotellet har svært gode fasiliteter. I den vakre hagen er det et avslappende bassengområde og tre boblebad. To av dem er omgitt av kunstige fosser. Utenfor den sjette salen finner dere hovedbygningens basseng, og her kan dere nyte livet mens dere tar inn den vakre utsikten over havet – det største bassenget ligger i hagen. Begge bassengene er selvfølgelig omringet av solstoler, parasoller og håndkleservice.

Hotellet består av to bygninger, en av dem er formet som en pyramide og gir en eksotisk følelse. Hotellet byr på en rekke avslappende fasiliteter og det er mange sportsaktiviteter i umiddelbar nærhet - vannski, surfing, tennis og golf. Det er heller ikke langt til shoppingmuligheter og restauranter.

Kart

Velg dato og romtype

Laster inn kalender...

Beklager, ingen tilbud tilgjengelig

Vi kunne ikke finne noen tilgjengelige tilbud som kombinerer ønsket hotell og dato. Vennligst forsøk en annen reiseperiode, avreisedato eller reiselengde.

Tilbake til charter søket

Utreise
Hjemreise
Utreise

Hjemreise