Ving Fly+Hotell
7 netter, fra 1000000
Se pris og bestill

Iberostar Punta Cana

Punta Cana, Dominikanske republikk Vis på kart

Om hotellet

Når du har Iberostar Punta Cana All inclusive i Punta Cana som overnattingssted bor du ved siden av en golfbane, mindre enn en 15 minutters spasertur unna både Arena Gorda-stranden og Iberostar golfbane. Dette resort-overnattingsstedet med alt inkludert ligger 3,3 mi (5,4 km) unna Hard Rock golfklubb i Cana Bay og 7,2 mi (11,7 km) unna Playa Bávaro.

Dette resort-overnattingsstedet har alt inkludert. Prisene inkluderer mat og drikke på overnattingsstedets spisesteder. Tillegg kan bli pålagt for visse restauranter, for spesielle middager og retter, for enkelte typer drikke og for andre fasiliteter. Smak på retter med fisk og skaldyr på La Cana, en av dette resort-overnattingsstedets 9 restauranter, eller bli på rommet og benytt deg av romservice (på fastsatte tidspunkter). Du kan også få noe lett å bite i på 3 kafeer. Stedet har en bassengbar samt 8 barer/lounger hvor du kan koble av med noe godt å drikke. Gratis frokostbuffé serveres daglig fra kl. 07.00 til kl. 10.00.

Slapp av på stedets spa, hvor du kan nyte massasjer, kroppsbehandlinger, og ansiktsbehandlinger. Etter et bad i et av stedets 3 utendørsbassenger kan du slappe av på den private stranden. Dette resort-overnattingsstedet har dessuten gratis wi-fi, barnepass (mot et tillegg) og gavebutikk/kiosk.

Du må være over 18 år for å kunne sjekke inn. Det kan pålegges avgifter for ekstra personer, og denne avgiften kan variere avhengig av overnattingsstedets egne regler.

Legitimasjon med bilde utstedt av offentlig myndighet samt kredittkort, debetkort eller depositum i kontanter kreves ved innsjekking for uforutsette utgifter.

Spesielle forespørsler avhenger av tilgjengelighet ved innsjekking og kan koste ekstra. Spesielle forespørsler kan ikke garanteres oppfylt. Minimumsalder for innsjekking under springbreak er 25 år. Merk at kulturelle normer og regler for gjester kan variere avhengig av land og overnattingssted. Det er overnattingsstedet som har bestemt reglene som er oppgitt. .

Riktig antall gjester (inkludert barn og spedbarn) må oppgis ved bestilling. Det kan tilkomme gebyrer hvis antallet gjester som sjekker inn avviker fra antallet som ble oppgitt ved bestilling, eller hvis alderen på gjestene ikke er den samme som ble oppgitt ved bestilling.

Vis på kart

Fasiliteter

  • Heis
  • Internett

Gjestenes vurdering

Klikk her for anmeldelser

Velg dato og romtype

Laster inn kalender...

Ingen tilbud tilgjengelig

Beklager, vi finner ingen reiser som samsvarer med ditt søk.

Tilbake til charter søket

Utreise
Hjemreise
Utreise

Hjemreise

Kart

Gjestenes vurdering