Hotel Quinta do Estreito

Estreito de Câmara de Lobos, Portugal

7 netter Vis på kart
Solia
Totalpris: 1000000
Se pris og bestill

Fasiliteter

  • Aircondition
  • Bar
  • Basseng
  • Restaurant

Avstand

  • Avstand til sentrum: 10km

Om hotellet

Herregårdshotell i nydelige omgivelser utenfor Funchal

Hotel Quinta do Estreito ligger i et vakkert område med villaer, vinåkre og små, koselige 
serveringssteder. Hotellet ligger i et bratt terreng, og her på 400 meters høyde en drøy mil utenfor Funchal er utsikten fantastisk! Fra alle rommene har du utsikt ned mot havet. 

Hotel Quinta do Estreito er et bra hotell med den gamle quintaen (herregården) som midtpunkt. Servicen er meget god og gjestfri, noe hotellkjeden Charming Hotels er kjent for.

Quinta do Estreito greier smakfullt  å kombinere de fine hotellfasilitetene med den gamle stilen i hovedbygningen. Halvpensjonen på hotellet er noe utover det vanlige. Velg enten den foreslåtte middagsmenyen, eller velg fritt fra à la carte-menyen i den anerkjente restauranten Bacchus i den gamle hovedbygningent. Restauranten har flere ganger blitt kåret til Madeiras beste, noe som betyr matopplevelser utenom det vanlige!

Litt lenger nede på eiendommen ligger Adega da Quinta. Her serveres lokale spesialiteter, blant annet noen utrolig gode espetadas (grillspyd). 

10-15 minutters gange fra hotellet begynner en av Madeiras mest kjente levadaruter, og her venter store turopplevelser. I det koselige og vakre området rundt hotellet er det flere restauranter, og det er gangavstand til byens lille sentrum med butikker og spisesteder.

Vis på kart

Velg dato og romtype

Laster inn kalender...

Beklager, ingen tilbud tilgjengelig

Vi kunne ikke finne noen tilgjengelige tilbud som kombinerer ønsket hotell og dato. Vennligst forsøk en annen reiseperiode, avreisedato eller reiselengde.

Tilbake til charter søket

Utreise
Hjemreise
Utreise

Hjemreise

Kart