Bella Bravo Apart

Alanya, Tyrkia Vis på kart

Mer om fasiliteter ▼

Antall

  • Number of etasjer: 6
  • Number of leiligheter: 40

Andre

  • Lokalt sentrum: 300
  • Strand: 50 m
  • Inkluderte måltider: Ingen måltider

Velg dato og romtype

Laster inn kalender...

Ingen tilbud tilgjengelig

Beklager, vi finner ingen reiser som samsvarer med ditt søk.

Tilbake til charter søket

Utreise
Hjemreise
Utreise

Hjemreise

Om hotellet

Hyggelig leilighetshotell ved den østre stranden i Oba. Dette leilighetshotellet er godt likt av skandinavere og har kort vei til både strand, shopping og restauranter i Oba sentrum. Her finner du svømmebasseng med barnebasseng samt vannsklie som holder åpent visse tider. Man behøver kun krysse gaten før man er på strandpromenaden og ved stranden. Bella Bravo Apart Hotel har også sin egen restaurant som serverer smakfulle tyrkiske retter ligger kun et steinkast fra strandpromenaden Hotellet arrangerer underholdning en gang i uken i høysesong.

Leilighetene

Smakfullt innredede toroms leiligheter med separat soversom som har enten dobbeltseng eller to separate senger samt en kombinert oppholdsrom med pentry. I oppholdsrommet finnes det en eller to sovesofaer. Minikjøkkenet har enkel kjøkkenutrustning, kjøleskap og vannkoker. Laminatgulv. I alle leilighetene finnes deponeringsboks og luftkondisjonering (mot avgift), Bad med dusj, wc og hårføner.

Leilighetstyper

Toromslelighet for 2 + 2 ekstrasenger

Øvrig

Strand- og turistområde med gjennomfartstrafikk som kan oppfattas som forstyrrende. Renovert 2010. Hotellet består av 40 leiligheter i en bygning. Man må krysse veien for å komme til stranden. Gratis WiFi resepsjonen. Avstand lokalt sentrum, Oba, 300 m og til havnen i Alanya 3,9 km. Bella Bravo Apart Hotel aksepterer følgende kredittkort: Visa og Mastercard.

Vis på kart

Kart