Mesut Hotel

Alanya, Tyrkia Vis på kart

Mer om fasiliteter ▼

Antall

  • Number of etasjer: 8
  • Number of rom: 131

Andre

  • Bygget: 1976
  • Lokalt sentrum: 140 m
  • Strand: 80 m
  • Inkluderte måltider: All Inclusive

Velg dato og romtype

Laster inn kalender...

Ingen tilbud tilgjengelig

Beklager, vi finner ingen reiser som samsvarer med ditt søk.

Tilbake til charter søket

Utreise
Hjemreise
Utreise

Hjemreise

Om hotellet

Mesut Hotel er et populært hotell som ligger i Oba like utenfor Alanya Sentrum. Tilbudet av shopping, restauranter og underholdning er stort, og hotellet har en flott beliggenhet ved den østre stranden med utsikt over Middelhavet. På solterassen rundt bassengområdet kan man samles for hygge og avslapning. Ved bassenget som er åpent april til oktober finnes solstoler og parasoller, og det serveres forfriskninger i baren.

For barna er det også et lite barnebasseng i tilknytning til voksenbassenget. I bufférestauranten serveres både tyrkiske og internasjonale retter, og man kan nyte den herlige utsikten over Middelhavet.

På hotellområdet er det en Spa-avdeling med bastu og massasje (behandlinger mot avgift), et treningsrom, bordtennis og dart. Miniklubb for de minste og underholdning noen dager og kvelder i uken under høysesong. For å komme til den offentlige stranden går man over veien eller gjennom gangtunnelen under veien. På strangen finnes et variert utvalg vannsportaktiviteter.

Rommene

Romslige dobbeltrom med dobbeltseng eller to separate senger med mulighet for ekstraseng. Familierommene består av to rom som er delvis adskilte med en vegg. Det ene rommet har dobbeltseng eller to enkle senger og det andre rommet har to enkle senger. I samtlige rom er det vegg-til-vegg teppe eller laminatgulv (flislagt gulv i anneksbygget), satellitt-tv, minibar, kaffekoker, minisafe (mot avgift), luftkondisjonering og balkong. Baderom med wc, dusj og hårtørker.

Romtyper

Dobbeltrom for 2 + 1 ekstraseng

Familierom for 3-5 personer (maks 4 voksne og ett barn under 12 år)

Øvrig

Turistområde med lokal trafikk. Bygget i 1976 og renovert i 2013. Hotellet består av 131 rom fordelt på et hovedbygg og et anneksbygg. Heis. Musikk fra nærliggende restauranter og barer kan oppfattes som forstyrrende. Fri WiFi i resepsjonen. Hotellet aksepterer følgende betalingskort: Visa og Mastercard. Avstand til lokalt sentrum: Oba 140 m, Alanya 3,5 km.

Vis på kart

Kart