J'Adore Deluxe Hotel & Spa

Titreyengöl, Tyrkia

7 netter Vis på kart
Tyrkiareiser
Totalpris: 1000000
Se pris og bestill

Antall

  • Number of etasjer: 8
  • Number of rom: 329

Andre

  • Bygget: 2016
  • Lokalt sentrum: 600 m
  • Strand: 300 m
  • Inkluderte måltider: Ultra All Inclusive

Om hotellet

J'Adore er et elegant hotell beliggende nær stranden et lite stykke utenfor Side og Manavgat. Her finner man alt man behøver for å nyte ferien! Ønsker man å se mer av Side sentrum kan man lett ta seg dit med en kort taxi- eller busstur. Hotellet har et stort bassengområde med aquapark, aktivitetsbasseng og relax-basseng for de som ønsker en roligere atmosfære. For de små finnes det selvsagt et barnebasseng. Ved bassenområdet er det en bar der man kan nyte deilige, kjølende drinker.

Det finnes flere restauranter og barer, så her spiser man godt. Ønsker man en variasjon fra buffé-restauranten kan man reservere bord i en av de fire à la carte restaurantene (ett besøk inngår i hvert opphold). Hotellet har et Spa som tilbyr en mengde ulike behandlinger (mot avgift), samt hamam, bastu og treningsrom. På den private stranddelen nyter man varmen i solsenger og under parasollene, eller så kan man delta i strandlekene som hotellet arrangerer. Både på dag- og kveldstid er det underholdning og live musikk. På kvelden er det også et disco. Det finnes selvsagt en lekeplass og i tillegg kan barn fra 4 til 12 år boltre seg med aktiviteter og leker i den internasjonale miniklubben (ikke skandinavisktalende personale).

Rommene

Romslige og moderne dobbeltrom med en dobbeltseng og en enkeltseng. Familierommene består av to rom med skyvedør mellom, der det ene rommet har dobbeltseng og det andre rommet har to enkeltsenger. Samtlige rom har laminatgulv, tv, minisafe, minibar, luftkondisjonering og balkong. Baderom med wc, dusj og hårtørker.

Romtyper

Dobbeltrom for 2 + 1 ekstraseng (havutsikt mot tillegg)

Familierom for 3 – 4 personer

Øvrig

Turist- og strandområde med lokal trafikk. Bygget i 2016. Totalt 329 rom i en bygning. Heis. Gratis WiFi i resepsjonen. Stranden består av sand og stener. Hotellet aksepterer følgende betalingskort: Visa, Mastercard og Eurocard. Avstand til lokalt sentru: Titreyengöl 600 m., Side 7 km, Manavgat 5 km.

Vis på kart

Velg dato og romtype

Laster inn kalender...

Beklager, ingen tilbud tilgjengelig

Vi kunne ikke finne noen tilgjengelige tilbud som kombinerer ønsket hotell og dato. Vennligst forsøk en annen reiseperiode, avreisedato eller reiselengde.

Tilbake til charter søket

Utreise
Hjemreise
Utreise

Hjemreise

Kart