J´adore Deluxe Hotel and Spa

Side, Tyrkia Flagget til Tyrkia

Se gjerne i kalenderen og velg andre datoer på samme hotell, eller gå tilbake til søkesiden og velg en annen reise

Se gjerne i kalenderen og velg dato

Beklager, ønsket reise er ikke lenger ledig eller ikke valgt

Se gjerne i kalenderen og velg andre datoer på samme hotell, eller gå tilbake til søkesiden og velg en annen reise

Se gjerne i kalenderen og velg dato

Fasiliteter

  • Barnebasseng
  • Restaurant
  • Bar
  • Air condition
  • Treningsrom
  • Spa
  • Barneklubb
  • Avstånd strand: 350 m
  • Avstand sentrum: 7 km
  • Flyplass Antalya (AYT): 70.9 km (1 hour 7 mins)
  • CarefullySelected

Gjesters vurdering

| 4,1/5
Klikk her for anmeldelser

Om hotellet

J´adore Deluxe Hotel and Spa er et fint og godt vedlikeholdt femstjerners hotell med egen strand og beliggenhet et stykke utenfor Side. Her er det lett å trives – rommene er romslige og velutstyrte, bassenget frister til avslapping og i all inclusive inngår det mat nesten døgnet rundt.

Herlige bassenger, strand og deilig avslapping

Hotellet har et bassengområde med fire bassenger til din disposisjon. Hvis du vil svømme og røre på deg velger du det store hovedbassenget eller det litt roligere avslapningsbassenget. Har du små barn finnes det et plaskebasseng, og liker du action velger du vannparken med fem rutsjesklier. Rundt bassengene er det solterrasser med solstoler og parasoller – badehåndklær er tilgjengelig. Her er det også en bassengbar med brus, øl og drinker. Hotellet har en egen strandremse med solstoler og parasoller, hvor man kan slappe av eller være med på strandleker som hotellet arrangerer. Til stranden går du på noen minutter (ca. 350 m). En lokal vei må krysses. Hotellet har egen shuttlebuss til stranden.

Legg opp dagen som det passer deg

J´adore Deluxe Hotel and Spa har spa og treningsrom, tyrkisk bad og badstue. Du kan også bestille massasje og en rekke forskjellige skjønnhetsbehandlinger (mot avgift). Hotellet ordner mange forskjellige aktiviteter om dagen og underholdning om kvelden for gjestene sine. Du kan bl.a. spille bordtennis, beahvolleyball og minigolf. For barna er det en internasjonal miniklubb for barn mellom 4 og 12 år hvor det arrangeres aktiviteter og lek (ikke skandinavisktalende personale).

All inclusive med alle måltider, drikke og snacks er inkludert i oppholdet. Måltidene serveres vanligvis i bufféform i hovedrestauranten. Her kan du smake på forskjellige retter fra Tyrkia, men også mat fra andre deler av verden. Blir man lei av bufférestauranten er det inkludert ett besøk per opphold i noen av hotellets fem à la carte-restauranter med forskjellige menyer (noen mot avgift). Det serveres enklere midnattssnacks mellom 22.00–07.00. Det er inkludert varme og kalde drikker, samt lokalproduserte alkoholholdige drikker mellom 09.00 og 02.00. Enkelte importerte drikker og ferskpresset fruktjus samt drikke og vin på flaske koster ekstra.

Slik bor du

Romslige og moderne rom – alle med bl.a. sentralstyrt aircondition, balkong og minibar. I minibaren er det brus, fruktjus og vann med daglig påfyll. Safe, Wi-Fi og te- og kaffefasiliteter er inkludert. Familierommene består av to rom med skyvedør imellom. Luftkondisjonering, safe (mot avgift), satellitt-tv, telefon, Internett, minibar, vannkoker, føner, dusj og wc. Balkong.

Bygningens fasiliteter

Resepsjon, restaurant, utendørsbasseng, solstol, strandservice, trimrom, badstue, spa (mot avgift), bar, underholdning, konferanserom, Wi-Fi.

Annet

Daglig renhold inngår.

7 etasjer, heis.

Ankomst

Valgfri ankomstdag. Innsjekkingstid: 14:00, utsjekkingstid: 12:00.

Kart

Velg dato og romtype

Laster inn kalender...

Se gjerne i kalenderen og velg dato

Utreise
Hjemreise

Tilgjengelige romtyper og måltider