HM Jaime III

Palma by, Spania Flagget til Spania

Se gjerne i kalenderen og velg andre datoer på samme hotell, eller gå tilbake til søkesiden og velg en annen reise

Se gjerne i kalenderen og velg dato

Beklager, ønsket reise er ikke lenger ledig eller ikke valgt

Se gjerne i kalenderen og velg andre datoer på samme hotell, eller gå tilbake til søkesiden og velg en annen reise

Se gjerne i kalenderen og velg dato

Fasiliteter

  • Restaurant
  • Bar
  • Spa

Gjesters vurdering

| 4,2/5
Klikk her for anmeldelser

Om hotellet

Vær oppmerksom på at vi ikke tilbyr guideservice på dette reisemålet!

Denne teksten er automatisk oversatt.

Uterestauranter, barer, bassenger og andre fasiliteter kan være stengt i lavsesongen. Åpningstider kan endres uten at Mixx Travel er infomert om dette.

Utenom høysesongen vil utvalget av underholdning, aktiviteter osv. være begrenset.

Spanske myndigheter krever inn en turistskatt på hotellopphold. Skatten varierer og avhenger av hotellets kategori (antall stjerner) og antall netter. Skatten må betales direkte til hotellet ved innsjekking. Vær oppmerksom på at Mixx Travels klassifisering av hoteller kan avvike fra den offisielle hotellklassifiseringen. I slike tilfeller er det den offisielle klassifiseringen som ligger til grunn for avgiftens størrelse.

HOTEL HM JAIME III ligger ca. 500 m fra en strand og ca. 1 km fra sjøen. De nærmeste barene og restaurantene ligger rett ved siden av bygningen. Gamlebyen ligger ca. 500 m unna. De nærmeste butikkene ligger ca. 200 m unna, og du finner et supermarked ca. 500 m unna. Hotellet tilbyr transport mellom hotellet og flyplassen. I nærheten finner du et diskotek (ca. 800 m unna), en vann- og fornøyelsespark (ca. 10 km unna), et teater (ca. 500 m unna), en kino (ca. 4,5 km unna) og en golfbane (ca. 5 km unna) som tilbyr underholdning på den beste tiden av året. Det klimatiserte hotellet har døgnåpen resepsjon (innsjekking mulig hele døgnet), lobbybar, Wi-Fi, heis, frisør, boblebad, dusjer og garderober og en TV-stue med satellitt-TV. Du kan oppbevare verdisakene dine i safen og bagasjen din i hotellets oppbevaringsrom. Hotellet har et bibliotek/lesesal for underholdning. Hotellet har barnestoler for de minste gjestene.) Du kan få klærne dine vasket i vaskeriet. Ved behov kan du når som helst kontakte legesenteret. Som gjest på hotellet kan du bli vekket av hotellpersonalet. For konferanser og andre forretningsmøter tilbyr hotellet et konferanseområde med overheadprojektor. Hvis du ønsker å utforske regionen på ferie, kan du leie bil og motorsykkel i nærheten av hotellet. Billetter til utflukter i området er tilgjengelig i hotellets resepsjon. Hotellet krever at alle gjester betaler et depositum ved ankomst. Takket være de barrierefrie fasilitetene, som barrierefrie innganger, rom og bad som er tilgjengelige for rullestolbrukere, er hotellet også egnet for rullestolbrukere (mål: inngangsdørens bredde: 80 m, heisdørens bredde: 115 m, heisens dybde: 130 m). Restaurering Kontinental frokost eller frokostbuffé tilbys. Lunsj serveres som buffé, meny eller à la carte. Middag serveres à la carte. For måltider finnes det en bufférestaurant med terrasse (glutenfrie og vegetariske retter) og kafeteriaen. Avstander;

Nærmeste by: ca. 20 m

Bussholdeplass: ca. 3 km

Drosjeholdeplass: ca. 20 m

Togstasjon: ca. 1 km

Innendørs venter et treningsstudio på ditt besøk. For syklister er det sykkelutleie og et oppbevaringsrom. En badstue venter på deg i hotellets egen velværeavdeling. Hotellet tilbyr også massasjer. La deg skjemme bort i tyrkisk bad. Hotellet tilbyr barnepass på overnattingsstedet.

Kart

Velg dato og romtype

Laster inn kalender...

Se gjerne i kalenderen og velg dato

Utreise
Hjemreise

Tilgjengelige romtyper og måltider