Vistasol

Palma Nova/Magaluf, Spania

7 netter Vis på kart
Loveholidays
Totalpris: 1000000
Se pris og bestill

Gjestenes vurdering

Klikk her for anmeldelser

Om hotellet

Sittende på en liten høyde noen steg unna det livlige sentrumet av Magaluf, så er Vistasol Aparthotel et koselig alternativ for en strandferie på det solfylte feriestedet. Med 176 romslige leiligheter av varierende størrelse passende for forskjellige grupper, et glitrende utendørsbasseng med en nydelig solterrasse, og en strand innen 100 meters rekkevidde, så er hotellet ideelt for både enslige reisende eller vennegrupper, fra par til familier med barn! Hold derimot i tankene at Magaluf er rettet hovedsakelig mot unge briter som er på utkikk etter en høylytt og livlig ferie, så det er ikke et spesielt godt sted for de som ser etter stillhet og fred. 

Selv om rommene er veldig komfortable og stilfullt dekorert, når du først har satt deg til rette så bør du sannsynligvis bare stikke ut igjen - det er rett og slett for mye å finne på at du kan kaste bort uvurderlig tid på din ferie. Hvis det heller er lat avslapping du er ute etter, så gjør det istedenfor ved det glitrende bassenget eller ta den korteste spaserturen bort til den gylne stranden - slapp fullt av mens du jobber på brunfargen. Plukk opp en forfriskende drink fra bassengbaren, eller spaser langs strandkanten mens du kobler av i den Mallorkanske solen.

Hvis avslapning er det du er ute etter så vil du elske vår on-site spa komplett med sauna, innendørsbasseng og Tyrkisk bad; vi tilbyr også avslappende massasjer og kroppsbehandlinger. For de som er ute etter sportsaktiviteter, så finnes det et treningssenter og en volleyballbane også. Et animasjonsprogram kan også tilby en dose med underholdning, mens Vistasoul Lounge Club inviterer deg til å ende dagen med en velsmakende cocktail i hånden. 

Et separat barnebasseng for de små, moderne fasiliteter og en gyllen strand bare 100m fra dørstokken gjør Vistasol Aparthotel til en ideell mulighet for et hyggelig opphold i Magaluf. Velg det nå og gjør deg klar for et virkelig fantastisk opphold på øyparadiset Mallorca...

Vis på kart

Velg dato og romtype

Laster inn kalender...

Beklager, ingen tilbud tilgjengelig

Vi kunne ikke finne noen tilgjengelige tilbud som kombinerer ønsket hotell og dato. Vennligst forsøk en annen reiseperiode, avreisedato eller reiselengde.

Tilbake til charter søket

Utreise
Hjemreise
Utreise

Hjemreise

Kart

Gjestenes vurdering