Serenity

Amadores, Spania Flagget til Spania

Se gjerne i kalenderen og velg andre datoer på samme hotell, eller gå tilbake til søkesiden og velg en annen reise

Se gjerne i kalenderen og velg dato

Beklager, ønsket reise er ikke lenger ledig eller ikke valgt

Se gjerne i kalenderen og velg andre datoer på samme hotell, eller gå tilbake til søkesiden og velg en annen reise

Se gjerne i kalenderen og velg dato

Fasiliteter

  • Barnebasseng
  • Health & Fitness center (On-Site)
  • Lift / Elevator
  • Parking
  • Restaurant(s)
  • Travel Safe
  • WLAN
  • Utendørs svømmebasseng

Avstand

  • Avstånd strand: 1200m

Om hotellet

Dette leilighetskomplekset ligger over en av Gran Canarias mest spektakulære strender hvor vannet er krystallklart og turkisblått. Komplekset gir imponerende utsikt over havet, og er den ideelle basen for en avslappende ferie. Solnedgangene gir en ekte konsert av lys, refleksjoner og teksturer, og skaper en magisk atmosfære. Den geografiske plasseringen av komplekset er en reell fordel, siden turistsenteret med sine mange barer, restauranter, butikker og shopping- og underholdningssteder ligger i nærheten. Den nærmeste stranden ligger 1 km unna, og severdigheter som Veguetas historiske gamleby, Tejeda, Roque Nublo naturpark, Teror kommune med helligdommen til Virgen del Pino (Vår Frue av Pines) og grottesystemet Cenobio de Valerón er alt innen 1 times kjøring fra hotellet.

Enhetene inkluderer 4 suiter og 36 leiligheter som ligger i en 4-etasjes hovedbygning og en 5-etasjers hjelpebygning. Inn- og utsjekking er mulig når som helst i resepsjonen. Fasilitetene inkluderer bagasjeoppbevaring og safe. Trådløs internettilgang lar gjestene holde kontakten mens de er på ferie. Turistinformasjonen tilbyr hjelp med bestilling av utflukter. Heis og fasiliteter for rullestolbrukere er tilgjengelig. En rekke butikker, inkludert et supermarked, er flotte for shopping eller bare surfing. En hage gir ekstra plass for hvile og avslapning i friluft. Andre fasiliteter inkluderer et TV-rom og et bibliotek. Gjester som ankommer med bil kan parkere sine biler i garasjen eller p parkeringsplassen. Ytterligere tjenester og fasiliteter inkluderer leiebil, medisinsk hjelp, vaskeritjeneste og myntvaskeri. En faks er tilgjengelig for gjestenes forretningsbehov.

Rommene har stue, kjøkken og bad. Klimaanlegg og vifte sørger for behagelige temperaturer. Du kan nyte havutsikten fra en balkong eller terrasse. Gjestene vil garantert få en god natts søvn i dobbeltsengen. Separate soverom er tilgjengelig. Barnesenger kan bestilles for yngre gjester. Verdisaker kan oppbevares trygt i en safe. Ytterligere funksjoner inkluderer kjøleskap, komfyrtopp, mikrobølgeovn og kaffe- og tekoker. En telefon, en TV med satellitt-/kabelkanaler og WiFi (uten ekstra kostnad) gir alt du trenger for en komfortabel ferie. Hårføner og sminkespeil er tilgjengelig på badene, som er utstyrt med dusj. Gjestene kan også bestille rullestolvennlige rom med rullestoltilgjengelige bad.

Utendørsbassengkomplekset inkluderer et barnebasseng og er ideelt for å trene eller bare slappe av. En solterrasse, solsenger og parasoller er tilgjengelig. For gjester som ønsker å holde seg i aktivitet, er golf, fiske og ridning tilgjengelig. Vannsport som tilbys inkluderer dykking eller, mot en avgift, windsurfing og snorkling. Sports- og fritidsfasiliteter på leilighetshotellet inkluderer et treningsstudio og kallisthenics. Etter en lang dag kan du slappe av i velværeområdet, som har et spa og et solarium. Massasjebehandlinger er blant fasilitetene som er tilgjengelig mot en ekstra avgift.

Spiseområdet inkluderer en restaurant og en kafé.

Kart

Velg dato og romtype

Laster inn kalender...

Se gjerne i kalenderen og velg dato

Utreise
Hjemreise

Tilgjengelige romtyper og måltider