Leonardo Royal Hotel Berlin Alexanderplatz

Berlin, Tyskland Flagget til Tyskland

Se gjerne i kalenderen og velg andre datoer på samme hotell, eller gå tilbake til søkesiden og velg en annen reise

Se gjerne i kalenderen og velg dato

Beklager, ønsket reise er ikke lenger ledig eller ikke valgt

Se gjerne i kalenderen og velg andre datoer på samme hotell, eller gå tilbake til søkesiden og velg en annen reise

Se gjerne i kalenderen og velg dato

Fasiliteter

  • Restaurant
  • Bar
  • Treningsrom
  • Spa
  • Avstand sentrum: 2 km
  • Flyplass Berlin Brandenburg (BER): 28.5 km (36 mins)

Gjesters vurdering

| 4,4/5
Klikk her for anmeldelser

Om hotellet

Alexanderplatz ligger der de trendy bydelene Prenzlauer Berg, Mitte og Friedrichshain møtes. Plassen i seg selv er et høydepunkt for arkitekturinteresserte. Område er fullt av butikker, restauranter, barer og klubber. Hotellet ligger kun få minutter fra Alexanderplatz, og er en ypperlig base for å utforske nattelivet, mens fredelige Friedrichshain Park er et rolig sted hvor du kan komme bort fra byens tjas og mas. Tegel lufthavn ligger om lag 12 kilometer fra hotellet, og Schönefeld lufthavn er om lag 27 kilometer unna.

Dette sjarmerende hotellet ble renovert i 2009, og har air condition og en distingvert atmosfære. Den romslige lobbyen har døgnåpen resepsjon og en symbiose av historisk arkitektur og moderne designermøbler, rammet inn av subtile og harmoniske farger. Hotellet har restaurant, bar/lounge og et konferanseområde på 1000 kvadratmeter, i tillegg til 346 rom og suiter og et eksklusivt spa på sjuende etasje med storslått utsikt over Alexanderplatz. Andre fasiliteter på hotellet er safe, valutavekslingsfasiliteter og heis. Mot et tilleggsgebyr kan gjester benytte seg av trådløst internett, room service, klesvask og parkeringsplass.

Rommene er komfortable, og har en subtil blanding av minimalistiske materialer, former og farger. De vakre rommene og suitene har dusj og hårføner, i tillegg til dobbeltseng. Telefon, satellitt-/kabel-TV, radio og internettilgang finnes også i alle rom, og det samme gjør safe, minibar og strykejern og strykebrett. Alle rom og suiter har kaffemaskin og selvstyrt air condition og oppvarming.

Det eksklusive spaområdet på sjuende etasje er et flott sted å slappe av på. De stilfulle avslapningsrommene, de moderne treningsapparatene og badstuene bidrar til å komme seg unna de daglige rutinene. Hotellet har solsenger.

Den flotte restauranten, med sin idylliske terrasse i bakgården, serverer utsøkte retter.

Kart

Velg dato og romtype

Laster inn kalender...

Se gjerne i kalenderen og velg dato

Utreise
Hjemreise

Tilgjengelige romtyper og måltider