All'Angelo Art Hotel

Venezia, Italia Flagget til Italia

Se gjerne i kalenderen og velg andre datoer på samme hotell, eller gå tilbake til søkesiden og velg en annen reise

Se gjerne i kalenderen og velg dato

Beklager, ønsket reise er ikke lenger ledig eller ikke valgt

Se gjerne i kalenderen og velg andre datoer på samme hotell, eller gå tilbake til søkesiden og velg en annen reise

Se gjerne i kalenderen og velg dato

Fasiliteter

  • Bar
  • Nærmeste sentrum: 0 m
  • Bar
  • Heis
  • Rengjøring – dager pr. uke: 7

Gjesters vurdering

| 3,9/5
Klikk her for anmeldelser

Om hotellet

All'Angelo Art Hotel er et hyggelig og svært stilig hotell beliggende i en historisk bygning nær Piazza San Marco, Rialtobroen og flere av byens mest kjente attraksjoner. Her bor du midt i Venezias unike atmosfære, med kanalene rett utenfor døren og omgitt av staselige palasser fra byens gullalder, noe som har lokket verdensberømte kunstnere til å bo her. Du kan derfor finne verk av både Picasso, Braque og Santomaso m.fl. på veggene i hotellet.

Hotellet har en vinkjeller med et godt utvalg av italienske viner, både fra kjente vinområder som Amarone og Verdicchio, og mer ukjente viner i mindre opplag, som Valtellina. Vinene serveres vanligvis sammen med de typiske venetianske forrettene 'chicchetti', som kan være litt av hvert. Er du nysgjerrig, er det bare å møte opp rundt halv seks på kvelden, da det blir satt frem en slags buffé med 'chicchetti'. Til restauranten hører det også en liten utendørs terrasse hvor du kan slå deg ned for å nyte både vinen og Venezias magiske atmosfære.

All'Angelo Art Hotel ligger svært bra til for deg som ønsker å oppleve Venezia på egen hånd, i ditt eget tempo. Alt du trenger å gjøre er å gå ut døren og begynne å gå. Venezia er ikke kjempestort, og det skal godt gjøres å gå seg vill, likevel er den full av spennende oppdagelser; delikatessebutikker, kunstgallerier, sjarmerende torg og koselige kafeer. Til et av Venezias mest berømte torg, Piazza San Marco (Markusplassen) er det bare noen få hundre meter, og derfra har du nærmest uendelige muligheter.

Kart

Velg dato og romtype

Laster inn kalender...

Se gjerne i kalenderen og velg dato

Utreise
Hjemreise

Tilgjengelige romtyper og måltider