Ving
7 netter, fra 1000000
Se pris og bestill

Sunwing Alcudia Beach

Alcúdia, Spania Vis på kart

Om hotellet

Hotellet har mottatt den svenske utmerkelsen "Stora Barnsemesterpriset 2019" for beste familiehotell på Mallorca.

Velkommen til vårt familieparadis med perfekt beliggenhet rett ved stranden. Sunwing Alcudia Beach har alt en barnefamilie kan ønske seg i ferien. Hotellet består av åtte leilighetsområder som alle ligger rett ved den hvite, brede og milelange sandstranden.

Renovering for sommersesongen 2019

Frem til sommeren 2019 fortsetter vi den påbegynte renoveringen av Sunwing Alcudia Beach. Nå er det leilighetene i Nuevas Palmeras, Princesa og Villa Princesa som står for tur. Leilighetene i Nuevas Palmeras blir delvis renovert og får nye kjøkken, inngangsdører, innvendige dører, sofa, salongbord og tekstiler samt nye balkongmøbler.

Leilighetene på Princesa og Villa Princesa blir totalrenovert og får nye gulv, baderom, kjøkken, sengegavler, inngangsdører, innvendige dører, sofa, salongbord og tekstiler samt nye balkongdører og balkongmøbler. I tilleggg renoveres lobbyen, showområdet, baren og resturantene på Princesa og får lys og moderne design.

På Sunwing Alcudia Beach kan du spise og drikke godt på Paco's Kitchen & Grill. I en av hotellets barer kan du avrunde en fin kveld med avkjølende drikke.

På Sunwing Alcudia Beach finnes det flere bassengområder for barn, Mini Land, Teen Lounge og et Fitness & Spa med treningsstudio. Du er hjertelig velkommen hit du også!

Hotellet ligger perfekt til for deg som vil nyte hotelltilværelsen samtidig som du har kort vei til shopping, fornøyelser og restauranter rundt marinaen i Alcudia, som ligger en kilometer fra Sunwing Alcudia Beach.

Sportshotell

Sunwing Alcudia Beach er et hotell med spesielt gode treningsforhold innen ulike sportsgrener. Hotellet er det første som oppfyller våre kriterier for å kalles et sportshotell. Her finner du flotte løyper til løping, sykling og rulleski. Hotellet tilbyr også basseng, treningsstudio og massasje.

Vis på kart

Fasiliteter

  • Internett
  • Minimarked

Antall

  • Rengjøring (ganger/uken): 5

Andre

  • Heis: - Bare i Nuevas Palmeras og Princesa, øvrige bygninger har ikke heis.
  • Bar: 2 stk.
  • Barnebasseng: 3 stk.
  • Nærmeste strand: 0-100 m
  • Nærmeste sentrum: 1 km
  • Basseng: 7 stk.
  • Restaurant: 3

Velg dato og romtype

Laster inn kalender...

Ingen tilbud tilgjengelig

Beklager, vi finner ingen reiser som samsvarer med ditt søk.

Tilbake til charter søket

Utreise
Hjemreise
Utreise

Hjemreise

Kart