Almar

Albufeira, Portugal Flagget til Portugal

Se gjerne i kalenderen og velg andre datoer på samme hotell, eller gå tilbake til søkesiden og velg en annen reise

Se gjerne i kalenderen og velg dato

Beklager, ønsket reise er ikke lenger ledig eller ikke valgt

Se gjerne i kalenderen og velg andre datoer på samme hotell, eller gå tilbake til søkesiden og velg en annen reise

Se gjerne i kalenderen og velg dato

Fasiliteter

  • Svømmebasseng
  • Barnebasseng
  • Restaurant
  • Bar
  • Avstånd strand: 850 m
  • Avstand sentrum: 500 m
  • Flyplass Faro (FAO): 46.0 km (38 mins)

Gjesters vurdering

| 4/5
Klikk her for anmeldelser

Om hotellet

Dette attraktive leilighetshotellet ligger kun 400 meter fra den vakre stranden Praia dos Pescadores og sentrum av byen. Det er kun 200 meter til en rekke restauranter, butikker og kafeer. Likevel har hotellet fredelige omgivelser. Nærmeste nattklubb er 15 minutters gange unna, og det er en rekke barer kun fem minutter fra hotellet. Nærmeste offentlige transport er om lag 300 meter fra hotellet, og togstasjonen er om lag fem kilometer fra hotellet.

Den fantastiske og uforstyrrede sjøutsikten er høydepunktet ved dette moderne leilighetshotellet, som består av 44 vakre og romslige leiligheter, de fleste med utsikt over bassenget eller sjøen. Hotellet har en hage, et stort basseng og et eget plaskeområde, foaje med døgnåpen resepsjon, safe, heis og trådløst internett. Det er gratis parkering på hotellområdet.

De smakfulle leilighetene har kombinert stue/soverom, bad med dusj, telefon, satellitt-/kabel-TV, et lite kjøkken med kjøleskap og mikrobølgeovn, oppvarming, safe og balkong. Noen leiligheter har også et ekstra soverom.

Hotellet har to utendørs svømmebassenger med et barnebasseng, solsenger og parasoller. Nærmeste golfbane er åtte kilometer unna.

Drikkevarer, småretter og snacks serveres i bassengbaren.

Ta motorveien A2. I enden av denne motorveien kjører du over på Via do Infante (motorveien til Algarve) mot Portimão. Ta avkjørselen mot Albufeira, og følg veien mot dette stedet. I enden av denne veien tar du til venstre i lyskrysset, og så kjører du mot sentrum av byen. Da andre sving til venstre foran Albufeira kommune, og kjør rundt denne bygningen. Dersom du kommer langs Via do Infante (fra hvilken som helst retning): Ta avkjørselen til Albufeira, og følg veien mot dette stedet. I enden av denne veien, tar du til venstre i lyskrysset, og så kjører du mot sentrum. Da andre sving til venstre foran Albufeira kommuna, og så kjører du rundt denne bygningen.

Kart

Velg dato og romtype

Laster inn kalender...

Se gjerne i kalenderen og velg dato

Utreise
Hjemreise

Tilgjengelige romtyper og måltider