Melia Palma Marina

Palma by, Spania Flagget til Spania

Se gjerne i kalenderen og velg andre datoer på samme hotell, eller gå tilbake til søkesiden og velg en annen reise

Se gjerne i kalenderen og velg dato

Beklager, ønsket reise er ikke lenger ledig eller ikke valgt

Se gjerne i kalenderen og velg andre datoer på samme hotell, eller gå tilbake til søkesiden og velg en annen reise

Se gjerne i kalenderen og velg dato

Fasiliteter

  • Restaurant
  • Bar
  • Treningsrom
  • Avstånd strand: 100 m
  • Avstand sentrum: 2 km
  • Flyplass Mallorca (PMI): 10.8 km (13 mins)
  • CarefullySelected

Gjesters vurdering

| 4,3/5
Klikk her for anmeldelser

Om hotellet

Velger du Melia Palma Marina i Palma de Mallorca (Son Armadams) som overnattingssted, vil du være mindre enn en 5 minutters kjøretur fra Porto Pi Centro Comercial og Plaza Mayor de Palma. Dette hotellet med eksklusive fasiliteter ligger kun 1,9 mi (3,1 km) unna Sankt Maria-katedralen i Palma og 5,7 mi (9,2 km) unna Puerto Portals marina. Føl deg som hjemme i et av de 345 aircondition-avkjølte gjesterommene som også har minibar og Flatskjerm-TV. Rommene har egen møblert balkong. Du kan holde deg oppdatert med wi-fi (inkludert) på rommet, og underholdningen er sikret med kabel-TV. Rommene har privat bad med badekar eller dusj, toalettartikler (inkludert) og hårføner. Avstandene som vises er rundet av til nærmeste 0,1 kilometer.

Paseo Maritimo - 0,1 km
Auditorium de Palma de Mallorca - 0,3 km
Plaza Gomila - 0,5 km
Castillo de Bellver - 1,1 km
Pueblo Español - 1,2 km
Municipal Market of Santa Catalina - 1,3 km
Porto Pi Centro Comercial - 1,6 km
Palma de Mallorca havn - 1,7 km
Lonja de Palma de Mallorca - 1,7 km
Es Baluard museum for moderne kunst og samtidskunst - 1,7 km
Mallorca kasino - 1,8 km
Parc de la Mar - 1,9 km
Passeig del Born - 2 km
Sankt Maria-katedralen i Palma - 2,1 km
Det kongelige palass i La Almudaina - 2,1 km

Nærmeste store flyplass er Palma de Mallorca (PMI) - 11,4 km

Gjester har tilgang til blant annet et forretningssenter, renseri-/vaskeritjenester og en døgnåpen resepsjon. Dette hotellet tilbyr møte- og konferanselokaler som konferansesenter og møterom. Gjestene tilbys ubetjent parkering (mot et tillegg) på stedet. Skjem bort deg selv med et besøk på stedets spa. Benytt deg av rekreasjonsfasiliteter som et helsestudio, en badstue og et sesongbasert utendørsbasseng. Dette hotellet har dessuten wi-fi (inkludert), concierge-tjenester og bryllupstjenester. Spis deg god og mett på middelhavsretter på Moss, en av dette hotellets 2 restauranter. Stedet har en bassengbar samt 2 barer/lounger hvor du kan koble av med noe godt å drikke. Frokostbuffé tilbys i ukedagene fra kl. 07.00 til kl. 10.00 mot et tillegg.

Du vil måtte betale følgende på overnattingsstedet:

  • Lokale myndigheter pålegger en avgift som skal betales til overnattingsstedet. Avgiften reduseres med 50 % etter den 8. natten, og barn under 16 år er unntatt avgiften. Andre unntak og reduksjoner kan finne sted. For mer informasjon, ta kontakt med overnattingsstedet ved hjelp av opplysningene i bekreftelsen du mottar etter bestilling.
  • Lokale myndigheter pålegger en avgift. Fra den 1. november til den 30. april: EUR 0.83 per person per natt i opptil 9 netter og deretter EUR 0.41. Denne avgiften gjelder ikke for barn under 16 år år.
  • Lokale myndigheter pålegger en avgift. Fra den 1. mai til den 31. oktober: EUR 3.30 per person per natt i opptil 9 netter og deretter EUR 1.65). Denne avgiften gjelder ikke for barn under 16 år år.

Vi har tatt med alle kostnadene overnattingsstedet har oppgitt til oss.

  • Pris for frokostbuffé: ca. EUR 20 for voksne og EUR 15 for barn
  • Pris for selvbetjent parkering: 22 EUR per dag

Listen ovenfor er ikke fullstendig. Det kan hende at gebyrer og depositum ikke inkluderer skatter og avgifter, og det tas forbehold om endringer.

  • Som følge av nasjonale reguleringer, kan man ikke betale mer enn 1000 EUR i kontanter på dette overnattingsstedet. Kontakt overnattingsstedet via kontaktopplysningene i bestillingbekreftelsen for mer informasjon.
  • Det sesongbaserte bassenget er åpent fra mai til september.

Kart

Velg dato og romtype

Laster inn kalender...

Se gjerne i kalenderen og velg dato

Utreise
Hjemreise

Tilgjengelige romtyper og måltider