Barcelo Royal Hotel

Sunny Beach, Bulgaria Flagget til Bulgaria

Se gjerne i kalenderen og velg andre datoer på samme hotell, eller gå tilbake til søkesiden og velg en annen reise

Se gjerne i kalenderen og velg dato

Beklager, ønsket reise er ikke lenger ledig eller ikke valgt

Se gjerne i kalenderen og velg andre datoer på samme hotell, eller gå tilbake til søkesiden og velg en annen reise

Se gjerne i kalenderen og velg dato

Fasiliteter

  • Svømmebasseng
  • Barnebasseng
  • Restaurant
  • Bar
  • Treningsrom
  • Spa
  • Avstånd strand: 70 m
  • Avstand sentrum: 200 m
  • pool_indoor
  • safety_box
  • medical
  • internet
  • room_balcony
  • pool_children
  • meals: Halvpensjon eller All Inclusive
  • built_year: 2007, renovert 2017
  • transfer_time: ca. 40 min
  • room_minibar
  • pool_towels
  • beach_chair
  • room_floor: Laminat
  • elevator
  • wellness
  • nbr_floors: 8
  • credit_card: VISA, Master, AmEx
  • room_ac
  • nbr_rooms: 311
  • all_inclusive

Gjesters vurdering

| 4,2/5
Klikk her for anmeldelser

Om hotellet

Smakfullt, stilig og nære stranden
Barcelo Royal Hotel er et fint og elegant hotell med sans for detaljene. Selv om du bor super sentralt i Sunny Beach er det en stille, rolig og behagelig stemning på hotellet. Det fine hotellet ligger kun et par minutter fra den finkornede sandstranden. I grunnprisen er halvpensjon inkludert, men du kan velge å kjøpe til All Inclusive - den enkleste og mest praktiske måten å reise. Velg selv hva som passer best til deg og din families behov. 

Det fine bassengområdet består av et hovedbasseng formet som en blomst, og rundt denne finnes flere mindre bassenger i form av blomsterblader, og her er en behagelig og avslappet feriestemning. Sunny Beachs herlige sandstrand tilbyr enda mer bad, og den livlige og trivelige strandpromenaden er perfekt for en rusletur i solnedgangen.

I tilknytning til Barcelo Royal Hotel ligger et kjøpesenter med flere butikker. I tillegg finnes det mer shopping, restauranter og barer i sentrale Sunny Beach bare et steinkast fra hotellet.

Barcelo Royal Hotel er et av våre familievennlige All Inclusive-hoteller med god standard, og inngår i vår Holiday Collection.

Vakkert basseng og myk sandstrand
Ved Barcelo Royal Beachs bassengområde kan du lene deg tilbake i en solstol og nyte av den avslappede stemningen. Det store og deilige hovedbassenget er perfekt for en svømmetur. Ovenifra ser den ut som en fin blomst, der de andre, mindre bassengene ser ut som blomsterblader. Skulle du ville ha litt ekstra ferieluksus en dag, kan du leie en bassengpaviljong, med forskjellig innehold i de ulike pakkene.

Bassengbaren serverer forfriskende drikke, samt lettere snacks og iskrem under dagen, som er helt fritt for de gjester som har bestilt All Inclusive! Hotellet har også et oppvarmet innendørsbasseng, og hovedbassenget har en handikappanpasset ramp ned til bassenget.

Fra Barcelo Royal Beach har du bare noen få minutters gange til den populære sandstranden i Sunny Beach. Den syv kilometer lange, brede stranden har innbydende myk sand, og langs hele strekker den trivelige strandpromenaden seg. Her finnes det solsenger og parasoller som kan leies, og om du skulle bli tørst eller sulten så finnes det et flertall hyggelige tavernaer å besøke.

Mot betaling

Leie av solsenger, parasoller samt mat og drikke på stranden. Bassengpaviljonger på hotellet. Mat, drikke og is om man ikke har bestilt All Inclusive.

Halvpensjon eller All Inclusive
Når du bestiller et rom på Barcelo Royal Hotel inngår halvpensjon i prisen, men du kan også velge å bestille ditt ferieopphold med All Inclusive. 

All Inclusive

All Inclusive er en super enkel løsning til deg og din familie. Alt er betalt hjemmefra, så du behøver ikke tenke over at du skal ha pengepungen med deg. Frokost og middag nyter du i en av hotellets to buffetrestauranter, mens frokosten serveres i den ene av disse. I bassengbaren serveres småretter og lettere snacks samt is, når buffetrestaurantene er stengt. Her serveres det også ettermiddagskaffe, te og litt kaker. 

Med All Inclusive inngår all mat samt de fleste lokale drikkevarer med eller uten alkohol frem til midnatt, med unntagelse av room service. Ved middag er det dresscode og menn må ha på seg langbukser i buffetrestauranten. 

Halvpensjon 

Med halvpensjon inngår frokost og middag i en av de to bufferestaurantene på Barcelo Royal Hotel, og drikke er inkludert til frokosten. Mellom måltidene kan man kjøpe drikke, lettere mat og is i hotellets bassengbar.

Maten i bassengbaren kan fungere som en lettere lunsj, eller så kan dere spise på en av de lokale og trivelige restaurantene i sentrale Sunny Beach bare 200 m bort, hvor det finnes mengder av trivelige cafèer, barer og restauranter. 

Mot betaling

Halvpensjon: Mat bortsett fra frokost og middag. All drikke bortsett fra kaffe, te, vann og juice til frokosten.

All Inclusive: Importerte drikkevarer og enkelte lokale drikkevarer samt drikke på flaske. Romservice.

Lekfull, internasjonal barneklubb
Aktivitetsguidene i Barcelo Royal Hotels internasjonale barneklubb aktiverer og underholder barna i alderen 4-12 år med leker og kreative aktiviteter om dagene. Noen kvelder i uken arrangeres det et morsomt minidisko for de minste.

Ved bassengområdet er det en lekeplass og separat barnebasseng. 

Svett i treningsstudioet eller slapp av på spa
Hvis du har bruk for og lyst til å være litt aktiv i ferien har Barcelo Royal Hotel et glimrende treningssenter. Du kan også utfordre dine reisende i bordtennis dart, eller slappe av i hotellets deilige spaavdeling. Flere kvelder kan man nyte levende musikk og noe godt å drikke på lobbyterrassen. 

Romslig og moderne
Hotellrommene på Barcelo Royal Hotel er romslige, moderne og stilfullt innredet. Alle rom har sentral luftkondisjonering, minisafe, tv, vannkoker, te, kaffe og kostnadsfri WiFi, samt balkong eller terrasse. På badet finnes det hårføner samt både dusj og badekar. Det finnes en minibaren mot ekstra kostnad. 

Dobbeltrom, 2-3 personer
De moderne og romslige dobbeltrommene er ca. 47 m², og kan mot et tillegg bestilles med bassengutsikt. Alle rommene har laminatgulv. Her finnes det to sengeplasser, samt en sovesofa, som måler 195x155 cm. Rommet kreves minst to fullt betalende og her kan det maks bo tre personer, og det er mulig å få en barnepris. Dette rommet kan, mot tillegg, bestilles som et enkeltrom. 

Et av landets største spaanlegg
Når du bor på Barcelo Royal Beach skal du passe på å besøke det store og vakkert innredede velværesenteret som er en av Bulgarias største! I det vakre spaet råder en avslappet stemning, som effektivt får deg å koble bort all stress. Her finnes blant annet tyrkisk bad, relaxplass og badstue. Vil du ta hånd om deg selv og nyte litt ekstra kan du velg og vrake blant det brede utvalget av massasjer og andre behandlinger

Mot betaling

Tyrkisk bad og behandlinger i spaet

Sunny Beach
Sunny Beach er en av Bulgarias mest populære feriesteder for både familier og partysugne ungdommer. I høysesongen er det intensivt, mange mennesker, mye salg av alt og det finnes et stort utvalg av restauranter og puber.

Her har du en ca. 6 km lang finkornete sandstrand som strekker seg langs hele feriestedet og ifølge mange er det den vakreste og en av de mest bevarte strendene langs Svartehavet. De fleste butikker og markedsboder i Sunny Beach ligger ved strandpromenaden på Blomstergaten. Her er utvalget stort, men tenk på at det meste du finner her er kopier.

Nessebar
Nessebar er en liten middelalderby som ligger på en halvøy ca. 5 km fra Sunny Beach, og den er med på Unescos verdensarvliste. I gamle byen finner du noen av de best bevarte kirkene over hele Balkan og det selges håndverk, keramikk og andre suvenirer langs de små koselige gatene. Det anbefales en tur hit, slik at du kan rusle rundt i gatene, brosteinsgater, ta en kaffe eller nyte en matbit.

Viktig å vite før du bestiller din reise
Det finnes en del nivå forskjeller på hotellområdet, noe du bør tenke på dersom du har vanskelig med å gå.

I tillegg til hotellrom har Barcelo Royal Beach også en leilighetsdel med leiligheter, se Barcelo Royal Apartments.

Bærekraft og grønne initiativ
Vi på Nazar har spurt de hotellene vi samarbeider med hva de gjør for å ta vare på vårt miljø og hvordan de arbeider med bærekraft. Vi spurte også om hvilke grønne initiativ de har planlagt for fremtiden samt hvilke prosjekt som er i gang akkurat nå.

Felles for alle hotell er at de gjør betydelig mer enn hva man kunne ha trodd, samtidig som det finnes store idéer om hvordan de kan starte enda flere initiativ i fremtiden.

På Barcelo Royal Hotel gjør de blant annet følgende initiativ:

• Utdanner personale for å øke fokus og bevisstheten rundt miljø og klimatiltak

• Arbeider for å minske vann- og elektrisiteten

• Passer på at avfall sorteres og at det sendes til resirkulering og gjenvinning

Kart

Velg dato og romtype

Laster inn kalender...

Se gjerne i kalenderen og velg dato

Utreise
Hjemreise

Tilgjengelige romtyper og måltider