Hotel Berlin, Berlin

Berlin, Tyskland Flagget til Tyskland

Se gjerne i kalenderen og velg andre datoer på samme hotell, eller gå tilbake til søkesiden og velg en annen reise

Se gjerne i kalenderen og velg dato

Beklager, ønsket reise er ikke lenger ledig eller ikke valgt

Se gjerne i kalenderen og velg andre datoer på samme hotell, eller gå tilbake til søkesiden og velg en annen reise

Se gjerne i kalenderen og velg dato

Fasiliteter

  • Restaurant
  • Bar
  • Air condition
  • Avstand sentrum: 1000 m
  • Flyplass Berlin Brandenburg (BER): 27.3 km (28 mins)

Gjesters vurdering

| 4,2/5
Klikk her for anmeldelser

Om hotellet

Dette attraktive hotellet ligger i distriktet Schöneberg, og er et av de beste hotellene i byen. Det ligger om lag fem minutter fra KaDeWe, og om lag ti minutter til fots fra Potsdamer Platz. Brandenburger Tor kan også nås, og buss nummer 100 knytter hotellet til Nollendorfplatz undergrunnsstasjon, som er fem minutter unna. Berømte Kurfürstendamm er kun få minutter unna.

Dette hotellet er et av de fem største i Tyskland, og har til sammen 701 rom fordelt på sju etasjer. Hotellet har en lobby med døgnåpen resepsjon, aviskiosk og heis. En bar, flere restauranter og 48 konferansesaler finnes også på hotellet. Gjester kan benytte seg av room service, og de som kommer med bil kan parkere på hotellets parkeringsplass.

De komfortable og stilfulle rommene har bad med hårføner. Rommene har også telefon, satellitt-/kabel-TV og safe. Gratis trådløst internett finnes også i alle rom.

Hotellet har en badstue og et treningsstudio i trenings- og velværesenteret Work & Play.

På hotellet kan du spise alt fra en stor og overdådig berlinerfrokost i Restaurant Sense & Season, til en rask lunsj eller et a la carte-måltid i restauranten Julius. I stilfulle Lounge-Bar Berlin, Berlin, hotellets hjerte, blander vi sammen klassiske og eksotiske cocktails, trendy musikk og interessante mennesker fra hele verden. På godværsdager kan gjester benytte seg av den fortryllende sommerhage. Prøv hotellets sesongretter og regionale spesialiteter.

Kart

Velg dato og romtype

Laster inn kalender...

Se gjerne i kalenderen og velg dato

Utreise
Hjemreise

Tilgjengelige romtyper og måltider