Ving Fly+Hotell
7 netter, fra 1000000
Se pris og bestill

Thon Hotel Brussels City Centre

Brussel, Belgia Vis på kart

Om hotellet

Har du Thon Hotel Brussels City Centre som ditt overnattingssted i Brussel vil du bo sentralt, kun 5 minutter å kjøre fra Belgisk tegneseriesenter og St. Michaels katedral. Dette hotellet med hele 4 stjerner ligger 2 mi (3,2 km) unna La Grand Place og 2 mi (3,3 km) unna Musikkinstrumentmuseum - Old England-bygningen.

Som gjest på Thon Hotel Brussels City Centre kan du innta et måltid i restauranten eller stikke innom snackbaren/delikatesseforretningen. Rund av dagen med noe å drikke i baren/loungen. Frokostbuffé serveres fra kl. 06.30 til kl. 10.00 på hverdagene og fra kl. 06.30 til kl. 11.00 i helgene, mot et tillegg.

Gå ikke glipp av rekreasjonsfasiliteter som en badstue og et treningssenter. Dette hotellet har dessuten gratis wi-fi, concierge-tjenester og en spillesal.

Det kan pålegges avgifter for ekstra personer, og denne avgiften kan variere avhengig av overnattingsstedets egne regler.

Legitimasjon med bilde utstedt av offentlig myndighet samt kredittkort, debetkort eller depositum i kontanter kreves ved innsjekking for uforutsette utgifter.

Spesielle forespørsler avhenger av tilgjengelighet ved innsjekking og kan koste ekstra. Spesielle forespørsler kan ikke garanteres oppfylt. Spesielle avbestillingsvilkår eller -gebyrer kan gjelde ved gruppebestillinger (mer enn åtte rom på samme overnattingssted/datoer). Merk at kulturelle normer og regler for gjester kan variere avhengig av land og overnattingssted. Det er overnattingsstedet som har bestemt reglene som er oppgitt. .

Vis på kart

Fasiliteter

  • Heis
  • Internett
  • Bar
  • Restaurant

Velg dato og romtype

Laster inn kalender...

Ingen tilbud tilgjengelig

Beklager, vi finner ingen reiser som samsvarer med ditt søk.

Tilbake til charter søket

Utreise
Hjemreise
Utreise

Hjemreise

Kart