Rosen Inn, closest to Universal

Orlando, USA Vis på kart

Mer om fasiliteter ▼

Fasiliteter

  • Internett
  • Basseng
  • Restaurant

Velg dato og romtype

Laster inn kalender...

Ingen tilbud tilgjengelig

Beklager, vi finner ingen reiser som samsvarer med ditt søk.

Tilbake til charter søket

Utreise
Hjemreise
Utreise

Hjemreise

Om hotellet

I Orlando (Southwest Orlando) ligger Rosen Inn, closest to Universal med Universal Orlando Resort i umiddelbar nærhet og 2 minutter å kjøre til The Wheel at ICON Park. Dette hotellet med golfmuligheter ligger 1,5 mi (2,4 km) unna Universal CityWalk og 1,8 mi (2,9 km) unna Orlando International Premium Outlets.

Spis deg god og mett på sushi på Shogun Sakura Sushi, en sushibar med en bar. Du kan også få deg en matbit på kafeen. Koble av med noe godt å drikke i en av stedets 2 barer/lounger. Frokostbuffé tilbys daglig fra kl. 06.30 til kl. 11.00 mot et tillegg.

Gå ikke glipp av rekreasjonsfasiliteter som et utendørsbasseng og et døgnåpent treningssenter. Dette hotellet har i tillegg gratis wi-fi, gavebutikk/kiosk og tour-/billettassistanse. Har du lyst til å tilbringe dagen på fornøyelsesparken i nærheten, er det bare å bare hoppe på den kostnadsfrie bussen.

Du må være over 18 år for å kunne sjekke inn. Det kan pålegges avgifter for ekstra personer, og denne avgiften kan variere avhengig av overnattingsstedets egne regler.

Legitimasjon med bilde utstedt av offentlig myndighet samt kredittkort, debetkort eller depositum i kontanter kreves ved innsjekking for uforutsette utgifter.

Spesielle forespørsler avhenger av tilgjengelighet ved innsjekking og kan koste ekstra. Spesielle forespørsler kan ikke garanteres oppfylt. Merk at kulturelle normer og regler for gjester kan variere avhengig av land og overnattingssted. Det er overnattingsstedet som har bestemt reglene som er oppgitt. .

Vis på kart

Kart