Solia
7 netter, fra 1000000
Se pris og bestill

San Fermin

Benalmádena, Spania Vis på kart

Om hotellet

Attraktiv beliggenhet nær stranden og marinaen i Benalmádena
Gled dere til en herlig ferie på San Fermin hotell. Her bor dere nær byen, men likevel i et rolig område da hotellet er plassert på en bakketopp. Dette gir en nydelig utsikt.

Nyt livet ved det flotte bassenget i den store, grønne hagen. Her er det enkelt å finne en plass hvor dere kan nyte varmende solstråler, eller avslapning i skyggen. Det er både solsenger (2 euro pr. dag), parasoller – og god plass ved bassenget. Flere ganger i uken er det kveldsunderholdning på hotellet.

San Fermin ligger veldig godt til. Her har dere kun 300 meter til stranden, og den hyggelige marinaen i nærheten. Her finnes det mange gode restauranter og flere flotte butikker. Det er opplagt å ta en spasertur hit i løpet av ferien.

Ferien på San Fermin er med halvpensjon – frokost og middag. Dersom dere heller ønsker å nyte frokost og lunsj på hotellet, er dette også mulig. Dere skal bare gjøre hotellet oppmerksom på dette ved ankomst. Dette er perfekt dersom dere vil gå ut å spise om kvelden, og nyte solkystens mange gode restauranter i stedet.

Vis på kart

Avstand

  • Avstand til strand: 350m
  • Avstand til sentrum: 10km

Gjestenes vurdering

Klikk her for anmeldelser

Velg dato og romtype

Laster inn kalender...

Ingen tilbud tilgjengelig

Beklager, vi finner ingen reiser som samsvarer med ditt søk.

Tilbake til charter søket

Utreise
Hjemreise
Utreise

Hjemreise

Kart

Gjestenes vurdering