Lady Hamilton Apartments

Stockholm, Sverige

Vis på kart

Fasiliteter

  • Internett

Velg dato og romtype

Laster inn kalender...

Beklager, ingen tilbud tilgjengelig

Vi kunne ikke finne noen tilgjengelige tilbud som kombinerer ønsket hotell og dato. Vennligst forsøk en annen reiseperiode, avreisedato eller reiselengde.

Tilbake til charter søket

Utreise
Hjemreise
Utreise

Hjemreise

Om hotellet

Velger du Lady Hamilton Apartments som ditt overnattingssted i Stockholm, vil du ha Stockholms kongelige palass like rundt hjørnet og bare 5 minutter å gå til Middelaldermuseum Stockholm. Denne leiligheten ligger 0,4 mi (0,7 km) unna Kungliga Operan i Sverige og 0,6 mi (0,9 km) unna Nasjonalmuseet.

Frokostbuffé tilbys daglig fra kl. 07.00 til kl. 10.00 mot et tillegg.

Gå ikke glipp av rekreasjonsfasiliteter som et boblebad og en badstue. Denne leiligheten har i tillegg gratis wi-fi og concierge-tjenester.

Du må være over 18 år for å kunne sjekke inn. Det kan pålegges avgifter for ekstra personer, og denne avgiften kan variere avhengig av overnattingsstedets egne regler.

Legitimasjon med bilde utstedt av offentlig myndighet samt kredittkort, debetkort eller depositum i kontanter kreves ved innsjekking for uforutsette utgifter.

Spesielle forespørsler avhenger av tilgjengelighet ved innsjekking og kan koste ekstra. Spesielle forespørsler kan ikke garanteres oppfylt. Det er ikke parkering på hotellets område. Merk at kulturelle normer og regler for gjester kan variere avhengig av land og overnattingssted. Det er overnattingsstedet som har bestemt reglene som er oppgitt. . Gjester som kan få problemer med trapper, må kontakte dette overnattingsstedet på forhånd. Heis er ikke tilgjengelig. Ta kontakt med overnattingsstedet ved hjelp av informasjonen i reservasjonsbekreftelsen du fikk etter bestilling.

Det finnes ingen resepsjon på overnattingsstedet. Innsjekking foregår et annet sted enn på selve overnattingsstedet. Innsjekkingen foregår på Lady Hamilton Hotel, Storkyrkobrinken5, 111 28Stockholm.

Vis på kart Se pris og bestill

Kart