MGM Muthu Raga Madeira

Funchal, Portugal

7 netter Vis på kart
Solia
Totalpris: 1000000
Se pris og bestill

Avstand

  • Avstand til sentrum: 2,5

Om hotellet

Veldig flott hotell i hjertet av det populære Lido-området
MGM Muthu Raga Madeira er et velkjent 4-stjernershotell med flott beliggenhet i Lido-området. Hotellet ligger i en slags skråning, noe som gjør at du har en fantastisk utsikt fra flere steder på hotellet. Dere bor både nær de populære havbassengene i Lido, selve havet og områdets mange butikker, restauranter, kafeer og barer.

Fra hotellet kan dere enkelt gå til kystens promenade, hvor det er stor mulighet for å få tatt årets feriebilde – her er det nemlig helt nydelig! Dere kan selvfølgelig også nyte ferielivet på hotellet, hvor dere finner et utendørsbasseng, som også er oppvarmet om vinteren. Herfra er det en nydelig havutsikt. Nyt den fra en solseng eller fra bassengbaren, som serverer lekre forfriskninger dagen lang.

Prøv hotellets restaurant L’Horizon, hvor dere kan spise mens solen går ned. Restauranten har også en stor takterrasse. Hotellet har også et lite spa, hvor du kan få deilige behandliger (mot avgift). 

Vis på kart

Velg dato og romtype

Laster inn kalender...

Beklager, ingen tilbud tilgjengelig

Vi kunne ikke finne noen tilgjengelige tilbud som kombinerer ønsket hotell og dato. Vennligst forsøk en annen reiseperiode, avreisedato eller reiselengde.

Tilbake til charter søket

Utreise
Hjemreise
Utreise

Hjemreise

Kart