Hotel THe Koala Garden

Maspalomas, Spania

7 netter Vis på kart
Solia
Totalpris: 1000000
Se pris og bestill

Avstand

  • Avstand til strand: 4km
  • Avstand til sentrum: 2.5

Om hotellet

Familievennlig hotell med flotte fasiliteter
Omgitt av store, svaiende palmer i ferieområde Maspalomas, ligger det hyggelige hotellet THe Koala Garden. Hotellet gjennomgikk en stor renovering i 2010 og er en ekte ferieperle for både par og familier. Her kan du nyte en avslappet atmosfære i skjønne omgivelser. Hotellet og dets hyggelige personale sørger for at du ikke kommer til å kjede deg i ferien, her er det nemlig underholdning for både barn og voksne.

Hotellet har et flott bassengområde hvor det er gode muligheter for å nyte dagens solrike timer på en av de mange solsengene. Dersom du behøver en pause fra de varme strålene, kan du slå opp parasollen og ta en pause i skyggen. I hotellets basseng kan du ta en avkjølende dukkert. Det er også et separat barnebasseng for de yngste hotellgjestene.

Når sulten melder sin ankomst, kan du gå i Hotel THe Koala Gardens restaurant. Her blir det servert en lekker og allsidig buffet med både lokale og internasjonale retter. Her er det selvfølgelig også retter som faller i smak for barna. Hotellet har dessuten en bassengbar hvor du kan hente forfriskninger i løpet av dagen, i tillegg til en sportsbar som er åpen på kvelden.

På Hotel THe Koala Garden er det masse å gjøre. Hotellet har både biljardbord og bordtennis, så her er det bare å utfordre familien. Dersom ferien skal bestå av selvpleie, så kan du få deg en deilig massasje eller skjønnhetsbehandling. Om kvelden vil det typisk være en eller annen form for underholdning i form av live-musikk eller danseshow. For barna finnes det en internasjonal barneklubb, hvor det arrangeres flere aktiviteter i løpet av dagen, mens det om kvelden er minidisko.

Vis på kart

Velg dato og romtype

Laster inn kalender...

Beklager, ingen tilbud tilgjengelig

Vi kunne ikke finne noen tilgjengelige tilbud som kombinerer ønsket hotell og dato. Vennligst forsøk en annen reiseperiode, avreisedato eller reiselengde.

Tilbake til charter søket

Utreise
Hjemreise
Utreise

Hjemreise

Kart