Ving Fly+Hotell
7 netter, fra 1000000
Se pris og bestill

Metropole Hotel by Semarah

Riga, Latvia Vis på kart

Om hotellet

Velger du Metropole Hotel by Semarah som ditt overnattingssted vil du bo sentralt i Riga, mindre enn 5 minutter å gå fra Riga hovedmarked og Den latviske nasjonalopera. Dette hotellet med hele 4 stjerner ligger 16,1 mi (25,9 km) unna Jrmala strand og 0,6 mi (1 km) unna Brivibas Piemineklis (monument til den latviske soldat).

Smak på internasjonale retter på Gastropub De Commerce, en restaurant med en bar, eller bli på rommet og benytt deg av romservice (på fastsatte tidspunkter). Frokostbuffé tilbys mot et tillegg.

Dra nytte av stedets fasiliteter, som gratis wi-fi, concierge-tjenester og TV på fellesområde. Dette hotellet tilbyr også rabatt på nærliggende treningsstudio og vestibyle.

Du må være over 18 år for å kunne sjekke inn. Det kan pålegges avgifter for ekstra personer, og denne avgiften kan variere avhengig av overnattingsstedets egne regler.

Legitimasjon med bilde utstedt av offentlig myndighet samt kredittkort, debetkort eller depositum i kontanter kreves ved innsjekking for uforutsette utgifter.

Spesielle forespørsler avhenger av tilgjengelighet ved innsjekking og kan koste ekstra. Spesielle forespørsler kan ikke garanteres oppfylt. Merk at kulturelle normer og regler for gjester kan variere avhengig av land og overnattingssted. Det er overnattingsstedet som har bestemt reglene som er oppgitt. .

Flyplasstransport er tilgjengelig døgnet rundt etter avtale. Kontakt hotellet for å ordne dette på forhånd. Avgifter kan påløpe. Kontakt overnattingsstedet i forkant for å gjøre en avtale.

Vis på kart

Fasiliteter

  • Heis
  • Internett
  • Bar
  • Restaurant

Velg dato og romtype

Laster inn kalender...

Ingen tilbud tilgjengelig

Beklager, vi finner ingen reiser som samsvarer med ditt søk.

Tilbake til charter søket

Utreise
Hjemreise
Utreise

Hjemreise

Kart