Villa Moon Flower Apart Hotel

Alanya, Tyrkia

7 netter Vis på kart
Tyrkiareiser
Totalpris: 1000000
Se pris og bestill

Antall

  • Number of etasjer: 9
  • Number of leiligheter: 74

Andre

  • Bygget: 1998
  • Lokalt sentrum: 500 m
  • Strand: 1,9 km
  • Inkluderte måltider: Ingen måltider

Om hotellet

Villa Moonflower Aparts & Suits er et populært familiehotell i Alanya. Til dette hotellet kommer gjestene gjerne kommer tilbake år etter år! Her bor man i fine leiligheter og man har kort vei til shopping, restauranter og fornøyelser. Hotellet har et hyggelig bassengområde med barnebasseng og bar. De større barna stortrives i det store bassenget og i vannskliene (visse åpningstider).

Et par kvelder i uken arrangeres det underholdning. Det finnes også et spillerom med ulike spill (mot avgift) som biljard, airhockey, fotballspill mm. For de yngste er det en liten lekeplass. Trenger man å handle noe har hotellet et lite minimarked der man finner det mest nødvendige.

Leiligheter

Hyggelige toromsleiligheter som består av ett soverom med dobbeltseng eller to enkle senger samt et oppholdsrom med to soveplasser (sovesofa e.l.) og et tekjøkken. Alle leiligheter har minisafe og luftkondisjonering (mot avgift) og tv. Tekjøkkenet har enkelt kjøkkenutstyr, kokeplater, kjøleskap, mikrobølgeovn og kaffekoker. Bad med wc, badekar og hårtørker. Balkong.

Leilighetstyper

Toromsleiligheter for 2 + 2 ekstrasenger

Øvrig

By- og turistområde med begrenset lokal trafikk. Nærliggende moské kan oppfattes som forstyrrende. Bygget i 1998, renovert 2014. Hotellet består av 74 leiligheter i en bygning. Trapper og nivåforskjeller på hotellområdet. Heis. Gratis WiFi i resepsjonen. Gratis badebuss til stranden. Avstand til lokalt sentrum: 500 m, Alanya sentrum 1 km. Villa Moonflower Aparts & Suits aksepterer følgende betalingskort: Visa og Mastercard

Vis på kart

Velg dato og romtype

Laster inn kalender...

Beklager, ingen tilbud tilgjengelig

Vi kunne ikke finne noen tilgjengelige tilbud som kombinerer ønsket hotell og dato. Vennligst forsøk en annen reiseperiode, avreisedato eller reiselengde.

Tilbake til charter søket

Utreise
Hjemreise
Utreise

Hjemreise

Kart