Pegasos

Faliraki, Hellas

Nazar
Totalpris: 1000000
Se pris og bestill

Se gjerne i kalenderen og velg andre datoer på samme hotell, eller gå tilbake til søkesiden og velg en annen reise

Se gjerne i kalenderen og velg dato

Beklager, ønsket reise er ikke lenger ledig eller ikke valgt

Se gjerne i kalenderen og velg andre datoer på samme hotell, eller gå tilbake til søkesiden og velg en annen reise

Se gjerne i kalenderen og velg dato

Beklager, ingen tilbud tilgjengelig

Vi kunne ikke finne noen tilgjengelige tilbud som kombinerer ønsket hotell og dato. Vennligst forsøk en annen reiseperiode, avreisedato eller reiselengde.

Tilbake til charter søket

Fasiliteter

 • Beach chair
 • Beach towel
 • Credit card
 • Heis
 • Family room
 • Internett
 • Pool children
 • Pool slides
 • Bassenghåndklær
 • Room ac
 • Room balcony
 • Room minibar
 • Safety box
 • Velvære
 • All inclusive
 • Basseng

Avstand

 • Avstånd strand: 0mm
 • Avstand sentrum: 2.5kmm

Antall

 • Antall etasjer: 9
 • Antall rum: 392

Andre

 • Built year: 1985
 • Måltider: All Inclusive
 • Room floor: Laminat
 • Transfer time: 30-60 minutter

Gjestenes vurdering

Klikk her for anmeldelser

Om hotellet

Trivelig familiehotell med praktfull utsikt
Pegasos Beach er et fint og familiært All Inclusive-hotell hvor man tydelig merker det personlig preget som eieren har satt på innredningen og stemningen.

Hotellets hjerte er det koselige området rundt bassenget, der man fort finner roen og kjenner feriestemningen med en gang. Stranden og det krystallklare, turkise vannet ligger som en vakker bakgrunn, og denne herlige utsikten kan nytes fra mange av hotellets deler. Velger du et rom med havutsikt kan du se ut hagen, bassengområdet og ikke minst havet fra din egen balkong.

Pegasos Beach er familieeid, noe man tydelig merker både på stilen og servicenivået på hotellet. Eieren anstrenger seg for å skape en hyggelig atmosfære, og det serviceinnstilte personalet, som har vært på hotellet i mange, mange år, gjør en stor innsats for at gjestene skal føle seg som hjemme.

Dette hotellet er et av Nazars herlige kvalitetshotell der du får mye for pengene, og er dermed en del av vår Holiday Collection.

Observer at Pegasos Beach på Rhodos er et frittstående hotell, og ikke i samme kjede som våre Pegasos-hotell i Tyrkia.

Et steinkast fra turkist hav
Pegasos Beach ligger perfekt, rett ved en vakker strand med helt klart vann. Den langgrunne stranden består mest av sand, men også av partier med småstein og steiner. Vil du ha en pause fra solsengen, tilbys det flere ulike vannsportsaktiviteter mot betaling.

På hotellet finnes et herlig bassengområde som inviterer til late dager i solen. Her får du, utover hovedbassenget, et separat barnebasseng og til og med en liten vannsklie for de yngre gjestene. Solsenger og parasoller står på rad ved bassengkanten, og her finnes en bar som serverer forfriskende drikke som inngår i All Inclusive-programmet. Det finnes velstelte plener rundt på hotellområdet som man kan legge seg på, for å slappe litt av.

Badehåndklær til basseng og strand kan lånes kostnadsfritt på hotellet (Håndklær kan byttes annenhver dag). Det finnes solsenger og parasoller på stranden, som er inkludert for hotellets gjester.

Mot betaling

Vannsporter på stranden.

All Inclusive – høyden av bekvemmelighet
All Inclusive på ferien er veldig praktisk og enkelt for hele familien. Siden alt er betalt hjemmefra behøver dere aldri uroe dere over priser eller hvor dere skal spise neste måltid. På Pegasos Beach får du et bredt All Inclusive-program. Hovedmåltidene serveres i hovedrestauranten som buffeer, og det finnes en snackbar ved siden av bassenget som på høysesongen serverer enklere mat som pizza og vafler. Forfriskende is er også inkludert i All Inclusive-programmet enkelte tider på dagen.

Vann, brus, kaffe, te og lokale alkoholdrikker er inkludert i Pegasos Beach All Inclusive-program, som kan nytes i barene nesten frem til midnatt. Deretter kan drikke fås mot betaling.

Til middagen er det en kleskode som betyr at du bør være pent kledd, badeklær er ikke tillatt og menn skal ha lange bukser.

Mot betaling

Importeret drikke og alle drikke etter kl. 23.30.

Barneklubb og minidisco
For de yngre gjestene tilbyr Pegasos Beach både internasjonal barneklubb og minidisco, der barna kan skaffe nye jevnaldrende lekekamerater mens resten av familien slapper av. Det finnes også en vannsklie og en liten lekeplass!

Observer at Pegasos Beach på Rhodos er et frittstående hotell og ikke i samme kjede som våre Pegasos-hotell i Tyrkia. Det er dermed ikke våre egne skandinaviske barneklubber som tilbys her.

Sport eller spa?
Ønsker du ikke bare å ligge på stranden i løpet av ferien så ha Pegasos Beach et antall aktiviteter du kan underholde deg med. Du velger selv om du vil ha full rulle eller total avslapping!

Du kan aktivere deg med alt fra basket og biljard til beachvolleyball, dart, tennis og bordtennis, og på stranden tilbys flere ulike vannsportsaktiviteter.

Hotellets underholdningsteam arrangerer ulike barne- og voksenaktiviteter samt kveldsunderholdning som for eksempel levnede musikk. Du som ønsker å slappe av kan besøke Pegasos Beachs fine spaanlegg for en herlig behandling. Det finnes kostnadsfri WiFi på hele hotellområdet.

Det populære feriestedet Faliraki ligger kun 3 km fra hotellet. Der finnes flere vakre strender, kafeer, barer og butikker som du kan besøke. Rhodos by og dens sjarmerende gamle bydel ligger ca 13 km bort, og kan anbefales om du er interessert i historie og kultur – men også om du ønsker å shoppe litt.

Mot betaling

Basket, sykkel, biljard, vannsporter, opplyst tennisbane, besøk og behandlinger i spaet.

Moderne og stilrent med nydelig utsikt
På Pegasos Beach bor du i lyse og fine rom, visse av dem med en fantastisk utsikt over det turkise havet. Hver etasje har sin egen innredning stil, som strekker seg til de moderne rommene. Rommene har kostnadsfritt WiFi, balkong, laminatgulv, sentral luftkondisjonering på høysesong, minikjøleskap, minisafe (mot betaling) og TV. På badet finnes enten dusjkabinett eller badekar, samt hårføner.

Dobbeltrom Plus, 2-3 personer
Dette rom på ca. 20 m² har to vanlige sengeplasser samt en sovesofa på 80x190 cm. Du kan velge mellom landutsikt eller havutsikt mot et tillegg. Det kreves minst to fullt betalende, maks. tre voksne og det er mulig å få en barnepris. Rommet kan bestilles som enkeltrom mot tillegg.

Dobbeltrom Superior, 2-3 personer
Dette rommet på ca. 25 m² har to vanlige sengeplasser og en sovesofa med målene 80x190 cm. Romstypen krever minst to fullt betalende, det kan bo maks. tre voksne og det er mulighet for å få en barnepris. Rommet kan bestilles som enkeltrom mot tillegg.

Familiesuite Plus med havutsikt, 2-4 personer
Familiesuiten på ca. 35 m² består av to rom, har fire vanlige sengeplasser og her får du en fantastisk utsikt! Rommet krever minst to fullt betalende, der kan bo maks. fire voksne og opptil to barn kan få barnepris. 


Mot betaling

Minisafe

Avslappende spabehandlinger
Du som vil unne deg selv litt ekstra avslapping på familieferien kan besøke Pegasos Beachs fine lille spa. Her kan du komme inn i avslappet feriefølelse på beste måte, ved å ta en herlig behandling som hjelper deg å koble bort den stressede hverdagen. 

Mot betaling

Besøk og behandlinger i hotellets spa.


Snackbaren ved bassenget er åpen på dagtid fra mai til oktober. Til middagen finnes en kleskode som betyr at du bør være pent kledd, badeklær er ikke tillatt, og menn skal ha bukser.

Observer at Pegasos Beach på Rhodos er et frittstående hotell, og ikke i samme kjede som våre Pegasos-hotell i Tyrkia. Her er det internasjonale barneklubber, og altså ikke Nazars egne, skandinaviske barneklubber.

Kart

Velg dato og romtype

Laster inn kalender...

Beklager, ingen tilbud tilgjengelig

Vi kunne ikke finne noen tilgjengelige tilbud som kombinerer ønsket hotell og dato. Vennligst forsøk en annen reiseperiode, avreisedato eller reiselengde.

Tilbake til charter søket

Beklager, ønsket reise er ikke lenger ledig eller ikke valgt

Se gjerne i kalenderen og velg andre datoer på samme hotell, eller gå tilbake til søkesiden og velg en annen reise

Se gjerne i kalenderen og velg dato

Se gjerne i kalenderen og velg dato

Utreise
Hjemreise

Tilgjengelige romtyper og måltider

Gjestenes vurdering