Royal Adam & Eve Hotels

Belek, Tyrkia Flagget til Tyrkia

Se gjerne i kalenderen og velg andre datoer på samme hotell, eller gå tilbake til søkesiden og velg en annen reise

Se gjerne i kalenderen og velg dato

Beklager, ønsket reise er ikke lenger ledig eller ikke valgt

Se gjerne i kalenderen og velg andre datoer på samme hotell, eller gå tilbake til søkesiden og velg en annen reise

Se gjerne i kalenderen og velg dato

Fasiliteter

  • Restaurant
  • Bar
  • Flyplass Antalya (AYT): 34.2 km (37 mins)

Gjesters vurdering

| 4,5/5
Klikk her for anmeldelser

Om hotellet

Vær oppmerksom på at Mixx Travel ikke tilbyr guidetjenester i Belek. Våre guider i Side og Alanya kan kontaktes pr. telefon.

Adam & Eve er et moderne luksushotell i Belek, og er et godt valg for par og venner som ønsker å feriere i en luksuriøs setting. Hotellet er et voksenhotell ( + 16 ), og de mange aktivitetene på hotellet er derfor tilpasset voksne som er på ferie for å slappe av og bli underholdt. Hotellet ligger like ved Middelhavet og har flere svømmebasseng, hvorav en er olympisk størrelse.

Måltider serveres i den store buffetrestauranten eller i en av de 6 A’la carte restaurantene ( mot betaling ), inkludert Eros restaurant hvor måltider serveres på en stor rød seng og ‘’Blind Restaurant’’ hvor det er helt mørkt. Det finnes også et stort utvalg av innendørs og utendørs barer, inkludert ‘’Atrium Bar’’, som sies å være en av verdens lengte barer og et diskotek.

På dagtid tilbyr hotellet et stort aktivitetsprogram for alle som kan være interessert. Har kan du bli med på danseklasser, spille strandvolleyball og vannpolo og nyte pilates og yoga. Om kveldene er det forskjellige forestillinger og temafester.

Om du ønsker forlate hotellet litt ligger Belek by bare ca 1 km fra hotellet. Her finner ut et mindre utvalg av butikker.

Kart

Velg dato og romtype

Laster inn kalender...

Se gjerne i kalenderen og velg dato

Utreise
Hjemreise

Tilgjengelige romtyper og måltider