Scandic Front

København, Danmark Vis på kart

Mer om fasiliteter ▼

Fasiliteter

  • Aircondition
  • TV
  • Telefon
  • Bar
  • Restaurant
  • Wi-Fi

Gjestenes vurdering

Klikk her for anmeldelser

Velg dato og romtype

Laster inn kalender...

Ingen tilbud tilgjengelig

Beklager, vi finner ingen reiser som samsvarer med ditt søk.

Tilbake til charter søket

Utreise
Hjemreise
Utreise

Hjemreise

Om hotellet

Scandic Front er et stilig og elegant hotell beliggende i starten av Langelinie havn, rett over Det Kongelige Operahus og i gangavstand til Det Kongelige Danske Teater. Det finnes et bredt utvalg barer og restauranter like rundt hjørnet fra hotellet. Et åpenbart valg når du bor her, er å besøke de velkjente galleriene og auksjonshusene i Bredgade samt berømte attraksjoner som, Den lille havfruen, som også ligger i nærheten. Hotellet ligger i Københavns populære havneområde med det koselige Nyhavn-distriktet og den berømte handlegaten, Strøget, kun få minutters gange unna.

Husets restaurant, The Front Diner, serverer klassiske grillretter samt pasta, salater og orientalske forretter. Den moderne hotellbaren er et populært møtested for lokalbefolkningen. Gratis fritidsfasiliteter på Scandic Front inkluderer treningsstudio, badstue og lekehjørne. I lobbyen tilbyr ytlån av PC m/gratis internett og en snackbutikk. Dine konferanseverter står klare til å arrangere møter eller større arrangementer i ett eller flere av de tre fleksible og velutstyrte møterommene.

Scandic Front tilbyr i alt 132 moderne rom utstyrt med klimaanlegg, minibar, gratis WiFi, skrivebord og stol, gratis toalettartikler fra FACE Stockholm, hårføner, strykejern og strykebrett, safe og flatskjerm-TV med filmkanaler.

Adresse: Sankt Annae Plads 21, 1022 København K, Danmark

Vis på kart

Kart

Gjestenes vurdering