Zeppelin Hotel (ex Prescott A Kimpton)

San Francisco, USA

7 netter Vis på kart
Ving Fly+Hotell
Totalpris: 1000000
Se pris og bestill

Fasiliteter

  • Heis
  • Internett
  • Bar
  • Restaurant

Om hotellet

Hotel Zeppelin San Francisco ligger sentralt i San Francisco. Hvis du bor her, vil du ha 3 minutter å gå til SHN Curran Theatre og 8 minutter å gå til Westfield San Francisco Centre. Dette hotellet med hele 4 stjerner ligger 0,6 mi (1 km) unna San Francisco Museum of Modern Art og 0,8 mi (1,2 km) unna Moscone Convention Center.

Spis middag på Rambler, en bar som spesialiserer seg på californiske retter. Du kan også få deg noe å spise på kafeen, og i tillegg tilbys det romservice (på fastsatte tidspunkter). Ferdiglaget frokost serveres fra kl. 07.00 til kl. 11.00 på hverdagene og fra kl. 08.00 til kl. 13.00 i helgene, mot et tillegg.

Du tilbys blant annet et treningssenter og gratis wi-fi og concierge-tjenester. Dette hotellet har dessuten en spillesal, bryllupstjenester og peis i lobbyen.

Det kan pålegges avgifter for ekstra personer, og denne avgiften kan variere avhengig av overnattingsstedets egne regler.

Legitimasjon med bilde utstedt av offentlig myndighet samt kredittkort, debetkort eller depositum i kontanter kreves ved innsjekking for uforutsette utgifter.

Spesielle forespørsler avhenger av tilgjengelighet ved innsjekking og kan koste ekstra. Spesielle forespørsler kan ikke garanteres oppfylt. Merk at kulturelle normer og regler for gjester kan variere avhengig av land og overnattingssted. Det er overnattingsstedet som har bestemt reglene som er oppgitt.

Du vil måtte betale følgende på overnattingsstedet: Hotellavgift: USD 33.77 per overnattingsenhet, per natt. Resortavgiften er inkludert følgende:Bruk av treningsstudio, Internettilgang, Telefonsamtaler, Kaffe på rommet, Flaskevann på rommet, Tilleggstjenester. Vi har tatt med alle kostnadene hotellet har oppgitt til oss. Kostnadene kan imidlertid variere, for eksempel avhengig av lengden på oppholdet og rommet du bestiller.

Vis på kart

Velg dato og romtype

Laster inn kalender...

Beklager, ingen tilbud tilgjengelig

Vi kunne ikke finne noen tilgjengelige tilbud som kombinerer ønsket hotell og dato. Vennligst forsøk en annen reiseperiode, avreisedato eller reiselengde.

Tilbake til charter søket

Utreise
Hjemreise
Utreise

Hjemreise

Kart