Formel 1 i Belgia

Belgia, Belgia Flagget til Belgia

Se gjerne i kalenderen og velg andre datoer på samme hotell, eller gå tilbake til søkesiden og velg en annen reise

Se gjerne i kalenderen og velg dato

Beklager, ønsket reise er ikke lenger ledig eller ikke valgt

Se gjerne i kalenderen og velg andre datoer på samme hotell, eller gå tilbake til søkesiden og velg en annen reise

Se gjerne i kalenderen og velg dato

Fasiliteter

Om hotellet

Belgian Grand Prix går av stabelen den 28. juli på den ærverdige og historiske banen Spa-Francorchamps. Banen har vært vertskap for forskjellige Grand Prix siden 1924 og er fortsatt en av de mest populære blant både førere og fans.

Den opprinnelige banen var utrolige 14,9 kilometer lang og gikk på smale, offentlige veier med beryktede, farlige partier. Strekningen ble redusert i løpet av årene, men målte fortsatt drøyt 14 kilometer når de i 1970 kjørte siste Grand Prix på den "gamle" banen. Spa-Francorchamps er fortsatt den lengste av banene i dagens moderne Grand Prix og har en herlig blanding av lange strekninger og utfordrende svinger. Banens utfordringer og den flotte beliggenheten gjør at mange førere regner dette som sin favorittbane. Utfordringene på Spa-Francorchamps er slik at kun de virkelig gode førerne kan sies å ha mestret banen. Faktum er at bare seks førere har vunnet mer enn to ganger.

Reis med Ving til Belgian Grand Prix den 25. eller 26. juli og opplev Formel 1 på en historisk bane. Hjemreise den 29. juli.

Pakken inkluderer:

  • Fly

  • Hotell i 3 eller 4 netter

  • Weekendbillett. Det innebærer at du har tilgang til treningsløpet på fredag, kvalifiseringsløpet på lørdag og hovedløpet på søndag.

  • Transport til og fra banen på lørdag og søndag.

Ønsker du enda bedre plasser kan du mot et tillegg oppgradere dine Formel 1-billetter.

Spa-Francorchamps ligger drøye 15 mil fra Brussel. Reisetid kan variere avhengig av trafikken, og lange køer forekommer.

Kart

Velg dato og romtype

Laster inn kalender...

Se gjerne i kalenderen og velg dato

Utreise
Hjemreise

Tilgjengelige romtyper og måltider