THB Tropical Island

Playa Blanca, Spania

7 netter Vis på kart
Solia
Totalpris: 1000000
Se pris og bestill

Avstand

  • Avstand til strand: 800-1200 m
  • Avstand til sentrum: 1.3km

Om hotellet

Flott, familievennlig hotell med mange fasiliteter og nyrenoverte leiligheter

THB Tropical Island er et sjarmerende og hyggelig hotell i rolige omgivelser. Den herlige Playa Dorada-stranden ligger på gåavstand fra hotellet, men hotellet tilbyr likevel gratis shuttlebuss til og fra stranden flere ganger daglig. På hotellet bor gjestene fra vinteren 17/18 i helt nyrenoverte superior-leiligheter.

Dette hotellet er et fremragende valg for deg som ønsker å være aktiv i ferien. Foruten bordtennis og biljard har THB Tropical Island en tennisbane, treningsstudio samt multisportsbaner, som kan brukes til for eksempel beachvolley, basketball, håndball og fotball.

THB Tropical Islands vennlige og imøtekommende personale byr på forskjellig underholdning både dag og kveld, så dere er garantert et fint opphold på dette familievennlige hotellet.

Hotellet har et fremragende bassengområde omringet av en herlig grønn hage. De er to store bassenger, hvorav det ene er forbeholdt personer over 18 år. Det andre bassenget har to mindre vannsklier hvor barna kan boltre seg. Rundt omkring på hotellområdet er det 8 mindre basseng, hvorav 4 er barnebasseng. I alt er det 14 basseng på området.

Noen av bassengene er oppvarmet, så temperaturen på dagtid oftest er min. 21 grader.

Det imponerende bassengområdet byr i tillegg på 2 utendørs boblebad som skapt for idyllisk avslapning under den varme kanariske solen. Alle hotellets parasoller og solsenger er til fri benyttelse.

Vis på kart

Velg dato og romtype

Laster inn kalender...

Beklager, ingen tilbud tilgjengelig

Vi kunne ikke finne noen tilgjengelige tilbud som kombinerer ønsket hotell og dato. Vennligst forsøk en annen reiseperiode, avreisedato eller reiselengde.

Tilbake til charter søket

Utreise
Hjemreise
Utreise

Hjemreise

Kart