Hanay Suit Hotel

Side, Tyrkia

Detur
Totalpris: 1000000
Se pris og bestill

Se gjerne i kalenderen og velg andre datoer på samme hotell, eller gå tilbake til søkesiden og velg en annen reise

Se gjerne i kalenderen og velg dato

Beklager, ønsket reise er ikke lenger ledig eller ikke valgt

Se gjerne i kalenderen og velg andre datoer på samme hotell, eller gå tilbake til søkesiden og velg en annen reise

Se gjerne i kalenderen og velg dato

Beklager, ingen tilbud tilgjengelig

Vi kunne ikke finne noen tilgjengelige tilbud som kombinerer ønsket hotell og dato. Vennligst forsøk en annen reiseperiode, avreisedato eller reiselengde.

Tilbake til charter søket

Om hotellet

Hanay Suits Apart 

På leilighetshotellet Hanay Suits bor du bra i et område som bare ligger 800 m fra stranden. Dette 3-stjerners leilighetshotellet består av fire bygninger der de ulike leilighetene fordeles. Midt i hotellområdet er det et bassengområde i en grønn hage med tilhørende restaurant og bassengbar. I bassenget er det en vannsklie som er åpen i en time om dagen og for de minste barna er det også et eget barnebasseng. Rundt bassenget er det solsenger og parasoller, slik at man kan nyte bassenglivet. For de som ønsker det, kan man også ligge på plenen og komme seg litt bort fra bassenget.

Hotellet er rent og har en hyggelig og familiær atmosfære og tiltrekker seg gjester fra mange ulike land. Venner, par og barnefamilier liker beliggenheten som lar seg gå til stranden og derfra går man de ca 1,5 km videre inn til Side sentrum langs den vakre promenaden. Selvfølgelig har hotellet et klassisk tyrkisk bad, slik at man kan starte ferien som den skal i Tyrkia, altså med avslapning og massasje. En kveld i uken i høysesongen arrangerer hotellet en tyrkisk kveld eller et annet kveldsshow.

Hotellet ligger i en stor hovedgate, men har ingen balkonger som vender mot hotellet og utenfor er det er flere restauranter og butikker og dagligvarebutikker.

For er som liker å bo i en leilighet og bo litt roligere, er dette hotellet perfekt med en rimelig avstand til Side sentrum og stranden, men også til lokale busser om man vil utforske omgivelsene som nærliggende byen Manavgat .

Leilighetene

Lyse og fine leiligheter og studioer fordelt på fire bygninger. Ettromsleiligheten består av et rom med en dobbeltseng eller to enkeltsenger og en kjøkkenkrok og muligheten for en sammenleggbar ekstra seng. To-roms leilighetene består av et soverom og en kombinert stue og kjøkkenkrok med sofa eller lenestol som en ekstra seng. Tre-romsleilighetene består av to soverom og en kombinert stue og kjøkkenkrok med sofa / lenestol som en ekstra seng. Rommene har enten dobbeltsenger, enkeltsenger eller begge deler. Ekstrasengene passer bedre for barn og tenåringer, og det kan bli litt trangt.

Alle leilighetene har kjøkkenkrok med enkelt kjøkkenutstyr, vannkoker, flislagt / laminatgulv, satellitt-TV, telefon. Luftkondisjonering og safe er tilgjengelig mot ekstra kostnad. Balkong eller balkong i første etasje. Bad med toalett, dusj eller badekar og hårføner.

Romtyper:

Ettromsleiligheter studio for 3 voksne

To-roms leiligheter for 4 voksne

Tre-roms leiligheter for 4 voksne + 2 barn

Øvrig

Hotellet består av 4 bygninger i 3-5 etasjer. 81 rom. Bygget i 2000, renovert i 2004/2011, safe mot ekstra kostnad. Luft kondisjonering mot ekstra kostnad. Ingen måltider. Solsenger, parasoller, mat og drikke på stranden mot ekstra kostnad. Strand 800 m, sandstrand og langgrunt. Endringer i innholdet kan forekomme i løpet av sesongen og utløpe i lavsesongen. Hotellet godtar Visa og Mastercard. Lokalt sentrum 50 m. 2,4 km til Side sentrum. Lokalbuss 250 m. Nivåforskjeller på hotellet. Turist / byområde med litt trafikk. Lyd fra moskeen kan høres mer eller mindre rundt hele Side ettersom den er en del av byarkitekturen.

Kart

Velg dato og romtype

Laster inn kalender...

Beklager, ønsket reise er ikke lenger ledig eller ikke valgt

Se gjerne i kalenderen og velg andre datoer på samme hotell, eller gå tilbake til søkesiden og velg en annen reise

Se gjerne i kalenderen og velg dato

Se gjerne i kalenderen og velg dato

Utreise
Hjemreise

Tilgjengelige romtyper og måltider