Hanay Suite Hotel & Apart

Side, Tyrkia Flagget til Tyrkia

Se gjerne i kalenderen og velg andre datoer på samme hotell, eller gå tilbake til søkesiden og velg en annen reise

Se gjerne i kalenderen og velg dato

Beklager, ønsket reise er ikke lenger ledig eller ikke valgt

Se gjerne i kalenderen og velg andre datoer på samme hotell, eller gå tilbake til søkesiden og velg en annen reise

Se gjerne i kalenderen og velg dato

Fasiliteter

  • Svømmebasseng
  • Barnebasseng
  • Restaurant
  • Bar

Gjesters vurdering

| 3,8/5
Klikk her for anmeldelser

Om hotellet

Hanay Suite Hotel & Apart er et koselig leilighetshotell, og en flott base for alle som ønsker friheten til å tilberede lette måltider i sitt eget kjøkken. Her er du 800 meter fra Sides barnevennlige sandstrand, og kun 2 km fra Sides sjarmerende gamleby, hvor du finner et stort utvalg av koselige restauranter og butikker.

Komplekset består av flere bygninger, som er bygget rundt det koselige bassengområdet. Her er det rikelig med muligheter til å svømme og nyte solen. Her er et basseng og et barnebasseng og en god solterrasse. På hotellet finner du også en lekeplass, et lite spa-senter med hamam og badstue (mot betaling), biljard, bordtennis og dart.

Alle leilighetene er innredet med en kjøkkenkrok, som gjør det mulig å tilberede lette måltider når du er sultne. Det er selvfølgelig også mulig å kjøpe deilige retter i hotellets restaurant. Når mørket faller, kan du nyte en fargerik drink i bassengbaren. Hotellet organiserer av og underholdning for både store og små.

Trådløst internett er tilgjengelig i lobbyen og bassengområdet. Vær imidlertid oppmerksom på at forbindelsen vanligvis er både ustabil og langsom, og at det ikke er mulig å streame filmer etc.

Sikkerhetsboks kan leies i resepsjonen!

Kart

Velg dato og romtype

Laster inn kalender...

Se gjerne i kalenderen og velg dato

Utreise
Hjemreise

Tilgjengelige romtyper og måltider