Bluesun Hotel Neptun

Makarska, Kroatia Flagget til Kroatia

Se gjerne i kalenderen og velg andre datoer på samme hotell, eller gå tilbake til søkesiden og velg en annen reise

Se gjerne i kalenderen og velg dato

Beklager, ønsket reise er ikke lenger ledig eller ikke valgt

Se gjerne i kalenderen og velg andre datoer på samme hotell, eller gå tilbake til søkesiden og velg en annen reise

Se gjerne i kalenderen og velg dato

Fasiliteter

  • Svømmebasseng
  • Barnebasseng
  • Restaurant
  • Bar
  • Air condition
  • Treningsrom
  • Barneklubb
  • Avstånd strand: 50 m
  • Avstand sentrum: 2 m
  • Flyplass Split (SPU): 102 km (1 hour 22 mins)
  • CarefullySelected

Gjesters vurdering

| 4,4/5
Klikk her for anmeldelser

Om hotellet

Bluesun Hotel Neptun er et stort og fint mellomklassehotell med hovedbygning og fem frittstående bygninger (anneks) med hotellrom. Hotellet ligger nærmest stranden, like utenfor byen Tucepi, og passer for barnefamilier.

Her finnes et stort bassengområde med et friformet basseng og separat barnebasseng. Solstoler og parasoller ved bassenget er inkludert – på stranden mot en avgift.

All Inclusive inkluderer frokost, lunsj og middag med måltidsdrikke (lokal rød- og hvitvin, øl, brus og vann) og ettermiddagssnacks. Drikkevarer i basseng- og lobbybaren er også inkludert. I tillegg til brus, kaffe og te, er også lokalt brennevin og et utvalg cocktailer tilgjengelige. Ved allergier og spesielle dietter bør du gi hotellet beskjed om dette på forhånd.

Ulike aktiviteter og underholdning for hele familien arrangeres i høysesongen. De fleste av disse er inkludert. Barneklubber for ulike aldersgrupper er inkludert 6 dager i uken, og det arrangeres minidiskotek og diverse show for de minste.

Det finnes også muligheter for voksne å trene med ulike idretter og konkurranser. På kvelden tilbys det underholdning for hele familen.

Hotellet ligger vegg i vegg med Slatinas sportssenter. Det finnes også fotballbaner, bordtennisbord og muligheter for tennis og flere andre ballsporter.

I nærheten av hotellet ligger det et badeland ved sjøen, og et er mulighet for ulike vannsporter som drives i privat regi (mot en avgift).

Noen få skritt nedenfor hotellet ligger den lange brosteinsstranden med duftende furutrær. Langs promenaden er det flere restauranter og kafeer.

Du kan gå til sentrum av byen på omtrent 10 minutter.

Slik bor du

Renoverte rom med lyst og moderne interiør. Rommene ligger i fem forskjellige bygninger som ligger i tilknytning til hverandre. Familierom består av to soverom med 2 soveplasser i det ene og 3 i det andre. Luftkondisjonering, oppvarming, safe, satellitt-tv, telefon, Internett, føner, bad/dusj og wc. Balkong.

Bygningens fasiliteter

Resepsjon, restaurant, frokostsal, utendørsbasseng, solstol, strandservice (mot avgift), trimrom, bar, underholdning, Wi-Fi, parkering (mot avgift), begrenset antall, lekeplass.

Tillegg

Barneseng forhåndsbestilles, € 10/dag/natt.

Annet

Daglig renhold inngår. Sengetøy og håndduker inngår. Turistskatt inngår.

8 etasjer, heis.

Bestill-tidlig-rabatt

10% rabatt på 8 dager eller fler i periodene 26/4-16/5 2024 eller 28/9-20/10 2024. 20% rabatt på 4 dager i perioden 16/5-1/6 2024. 10% rabatt på 4 dager i perioden 1/6-17/6 2024. Gjelder bestillinger foretatt senest den 30/4 2024.

Ankomst

Døgnåpen resepsjon Innsjekkingstid: 14:00, utsjekkingstid: 11:00.

Kart

Velg dato og romtype

Laster inn kalender...

Se gjerne i kalenderen og velg dato

Utreise
Hjemreise

Tilgjengelige romtyper og måltider