Ocean Beach Club - Kypros

Ayia Napa, Kypros Flagget til Kypros

Se gjerne i kalenderen og velg andre datoer på samme hotell, eller gå tilbake til søkesiden og velg en annen reise

Se gjerne i kalenderen og velg dato

Beklager, ønsket reise er ikke lenger ledig eller ikke valgt

Se gjerne i kalenderen og velg andre datoer på samme hotell, eller gå tilbake til søkesiden og velg en annen reise

Se gjerne i kalenderen og velg dato

Fasiliteter

  • Svømmebasseng
  • Restaurant
  • Bar
  • Treningsrom
  • Barneklubb
  • Avstånd strand: 100 m
  • Avstand sentrum: 200 m
  • Flyplass Kypros (LCA): 55.2 km (39 mins)
  • Basseng
  • Nærmeste strand/badested: 50-100 m
  • Nærmeste sentrum: 200 m
  • Bar
  • Heis: Til suitene i hovedbygningen, suitene i øverste etasje i blokk 1 samt hele blokk 2–3.
  • Restaurant
  • Rengjøring – dager pr. uke: 7
  • Lollo och Bernie

Gjesters vurdering

| 4,7/5
Klikk her for anmeldelser

Om hotellet

Ocean Beach Club by Sunwing tilbyr en perfekt kombinasjon av ferieluksus, moderne design og tilpassede detaljer som sørger for at du får et behagelig opphold enten du reiser alene, med en venn eller kjæreste eller sammen med hele familien.

Vil du bo i en lekker suite og samtidig ha tilgang til fasilitetene som Sunwing Sandy Bay Beach tilbyr? Da skal du legge ferien til vårt Ocean Beach Club - Kypros. Suitene er innredet ut ifra våre nordiske gjesters ønsker og behov. Her finner du samme stil som på de to andre O.B.C.-hotellene: lyst og delikat, med praktiske detaljer som god oppbevaringsplass for å gjøre ferien enkel og komfortabel. Flere av suitene har også direkte utgang til basseng slik at du kan gå rett ut i bassenget fra din egen terrasse.

OBS! Sommeren 2024 åpner hele Sunwing Sandy Bay Beach 20. mai. Lollo & Bernie Club, Teen Lounge, Spa, Gym & Fitness på Sunwing Sandy Bay Beach åpner 22. mars. Bassengene og øvrige deler på Sunwing Sandy Bay Beach åpner 20. mai.

I 2024 bygges det to toetasjes villaer på nabotomten foran Ocean Beach Club, ned mot havet. Byggearbeidet vil utføres i forskjellige faser. På vinteren vil påling og tungt byggearbeid gjennomføres. På våren, sommeren og høsten vil villaene bli ferdig bygget. Byggearbeidet pågår på dagtid ca. kl. 08.30–17.30 og kan til tider være forstyrrende, først og fremst for blokk 5, 8 og 9. Se mer her hvor byggearbeidet vil foregå.

Ingen ferie er komplett uten noe godt på tallerkenen og i glasset. Som O.B.C.-gjest får du det beste av to verdener. Ocean Beach Club har en egen restaurant som serverer frokost, lunsj og middag. På menyen finner du både internasjonale favoritter og lokale fristelser, alle nøye utvalgt og tilberedt med gode råvarer. Du får også tilgang til restaurantene på Sunwing, der det både er à la carte og bufférestauranter.

Som gjest på O.B.C. - Kypros kan du selv bestemme tempoet i ferien. Hotellområdet har en roligere atmosfære enn de fleste andre familiehotell. Er du ute etter aktiviteter i Lollo & Bernie-klubben, Teen Lounge og show har du tilgang til søsterhotellet Sunwing Sandy Bay Beach og alle fasilitetene der. Der er også Lollo og Bernie, som raskt blir favoritter hos store og små. Hvis du og familien elsker strandliv er det flere fine strender i nærheten. Sandy Bay og Nissi Beach ligger på hver sin side av resorten, og er enkle å gå til via strandpromenaden.

På O.B.C. - Kypros er det også gode muligheter til å være aktiv i ferien. Gå ikke glipp av vanngymnastikk i bassenget på Sunwing Sandy Bay Beach, en populær time som pleier å få de fleste opp av solsengen. Trener du heller innendørs kan vi tilby SATS-timer og et velutstyrt treningsstudio. Det er selvfølgelig gratis å trene.

Foretrekker du å slappe helt av kan vi friste med flere herlige behandlinger i spa-avdelingen. Våre terapeuter er profesjonelle og vi bruker velkjente produkter fra Maria Åkerberg i behandlingene. Mange av produktene får du også kjøpt i spa-butikken vår.

Ocean Beach Club ligger i et rolig område, rett ved havet. Utenfor hotellet er det en del restauranter og noen butikker. Ayia Napas store utvalg av restauranter, shopping og uteliv ligger kun et par kilometer fra hotellet.

Kart

Velg dato og romtype

Laster inn kalender...

Se gjerne i kalenderen og velg dato

Utreise
Hjemreise

Tilgjengelige romtyper og måltider