Diamond Hill Resort Hotel

Alanya, Tyrkia

Vis på kart

Fasiliteter

  • Antalya Lufthavn 125 km
  • Privat strand
  • Ultra All inclusive
  • Vandrusjebane
  • Basseng

Avstand

  • Distance Beach: 95m
  • Distance center: 4km

Velg dato og romtype

Laster inn kalender...

Beklager, ingen tilbud tilgjengelig

Vi kunne ikke finne noen tilgjengelige tilbud som kombinerer ønsket hotell og dato. Vennligst forsøk en annen reiseperiode, avreisedato eller reiselengde.

Tilbake til charter søket

Utreise
Hjemreise
Utreise

Hjemreise

Om hotellet

Diamond Hill er et deilig 5-stjerners hotell i Tosmur, ca. 4 km øst for Alanya sentum. Dette vakre hotellet, som er relativt nybygd og derfor veldig moderne, ligger høyt på en høyde og har derfor flott utsikt over havet og byen.

Ved det store bassengområdet er det god plass og det er ikke bare barnebaseng, men også en vannsklie. Til de minste barna er det et lekesom med mange morsomme aktiviteter ( merk at norsk ikke snakkes ) Så selv de yngste i familien vil være lukkelie med Diamond Hill Resort. For de litt større finnes det også et ‘’game rom’’ med bland annet bilard og forskjellige spillemaskiner ( mot betaling ). En tunell som går under hovedgaten fører direkte til hotellets private strand og middelhavet.

Restauranten har både en utendørs og en innendørs del og serverer alle måltider i buffeform. Gode drikker kan nytes i bassengbaren eller på takterrassen som åpner på kvelden. Hotellets animasjonsteam organiserer aktiviteter på dagtid og kveldsunderholdning.

I SPA-senteret kan du skjemme deg bort med hammam, badstue,dampbad og massasje ( alle behandlinger mot betaling ). Det er også et treningsrom og et innendørs svømmebasseng (åpent i vintermånedene).

Trådløst internett er tilgjenlig over hele hotellet, med vær oppmerksom på at Tyrkias internettforbindelse er av dårligere standar en i Norge, så det kan være vanskelig og streame filmer og lignende. 

Vis på kart Se pris og bestill

Kart