Savoy Sharm El Sheikh

Sharm el Sheikh, Egypt Flagget til Egypt

Se gjerne i kalenderen og velg andre datoer på samme hotell, eller gå tilbake til søkesiden og velg en annen reise

Se gjerne i kalenderen og velg dato

Beklager, ønsket reise er ikke lenger ledig eller ikke valgt

Se gjerne i kalenderen og velg andre datoer på samme hotell, eller gå tilbake til søkesiden og velg en annen reise

Se gjerne i kalenderen og velg dato

Fasiliteter

  • Restaurant
  • Pool
  • Restaurant
  • Bar
  • AirConditioning
  • Internetaccess
  • distance_city: 6000

Gjesters vurdering

| 4,6/5
Klikk her for anmeldelser

Om hotellet

Savoy Sharm ligger i Sharm el Sheikh (Shark's Bay), bare minutter fra SOHO-plassen og Montazah-stranden. Dette hotellet har 5 stjerner og ligger i nærheten av Dolphina Park og Shark's Bay Beach.Rom Føl deg som hjemme i et av de 479 aircondition-avkjølte gjesterommene som også har minibar (ekstra kostnad), telefon, TV og safe. Din Tempur-Pedic-seng kommer med sengetøy i egyptisk bomull. Rommene har egen balkong/terrasse. Satellitt-programmering sørger for underholdning, og internettilgang via kabel og wi-fi er tilgjengelig mot et tillegg. Privat bad med kombinert dusj/badekar har regndusjhode, hårføner og kostnadsfrie toalettartikler.

Fasiliteter Slapp av på spaet med full service, hvor du kan nyte massasjer og ansiktsbehandlinger. Etter å ha badet i et av de 6 utendørs svømmebassengene, kan du tilbringe litt tid på den private stranden. Dette hotellet har i tillegg wi-fi (mot et tillegg), barnepass/aktiviteter for barn og en spillesal. Gjester kan ta en tur med den kostnadsfrie bussen, som går innen 10 mi.

Servering På dette hotellets restaurant kan du stille appetitten, som serverer frokost, lunsj og middag. Middag er også tilgjengelig på en kaffebar/kafé, og romservice er tilgjengelig 24 timer i døgnet. Slapp av med din favorittdrink i en bar/lounge eller en bassengbar.

Forretningsfasiliteter og annet Gjester har tilgang til blant annet et forretningssenter, limousin-/privatbiltjenester og hurtiginnsjekking. Arrangementfasilitetene på dette hotellet består av et konferansesenter og et møterom. Flyplasstransport tur-retur tilbys mot et tillegg (tilgjengelig 24 timer i døgnet), og selvparkering er tilgjengelig på stedet (koster ekstra).

Adresse: P.O Box 169, Soho Square, Sharm El Sheikh, Sør-Sinai, Egypt

Kart

Velg dato og romtype

Laster inn kalender...

Se gjerne i kalenderen og velg dato

Utreise
Hjemreise

Tilgjengelige romtyper og måltider