Hilton Sharks Bay Resort

Sharm el Sheikh, Egypt

7 netter Vis på kart
1001 Natt Reiser
Totalpris: 1000000
Se pris og bestill

Om hotellet

Utmerket all inclusive-hotell med flere restauranter, bassenger, barneklubb, og privat strand, for den perfekte ferien.

Hotellet

Her finner du alt du vil ha for en ferie og mer. Hilton Sharks Bay Resort tilbyr bassengkanten service og en privat strand, levende underholdning, Bedouin middager, barnevennlige vannsklier, minigolf og mini-diskotek. Opprett minner for livet, velg mellom utflukter som båttur med snorkling, ørkensafari på quad-sykler, bedouinshow etc.

Rommene

De elegante rommene på Hilton Sharks Bay Resort har balkong og utsikt over bassengene, hagen eller havet. 28m² romslige Art Deco-stil rom med spektakulær utsikt fra balkongen eller terrassen. De romslige rommene er innredet i beroligende toner. En av spesialitetene på hotellet er mineralvann i alle rom.

Restauranter og barer

Prøv Teppanyaki Grill på House of Asia, middelhavsmat på Il Rustico, og casual dining på Mahfouz. Hotellet har også seks barer, to med dansegulv og to ved bassengene. Med mer enn et dusin restauranter og salonger kan gjestene på dette hotellet med alt inkludert Sharm El Sheikh nyte mange mat- og underholdningsalternativer.

Beliggenhet

Hilton Sharks Bay Resort ligger en 20 minutters kjøretur unna Naama Bay med butikker, restauranter og underholdning.

Nedenfor vises avgangene med lavest pris først.

Vis på kart

Velg dato og romtype

Laster inn kalender...

Beklager, ingen tilbud tilgjengelig

Vi kunne ikke finne noen tilgjengelige tilbud som kombinerer ønsket hotell og dato. Vennligst forsøk en annen reiseperiode, avreisedato eller reiselengde.

Tilbake til charter søket

Utreise
Hjemreise
Utreise

Hjemreise

Kart