Ambiance

Kalymnos, Hellas

7 netter Vis på kart
Apollo
Totalpris: 1000000
Se pris og bestill

Fasiliteter

  • Luftkondisjon
  • Billeie
  • Reception
  • Internet in public area

Avstand

  • Avstand til strand: 200

Om hotellet

Terrassen ut mot havet er bare en av grunnene til at du velger å bo på Ambiance på Kalymnos. Du bor i tillegg midt i sentrum med nærhet til restauranter og butikker, og stranden ligger bare en rask tur unna. I leiligheten finner du det meste som trengs for å tilberede feriens måltider og matbutikken ligger like ved.

På Ambiance bor du med havet innen rekkevidde og til stranden kommer du på noen minutter. Restauranter og kaféer ligger i området rundt hotellet. Vil du lage maten selv i leiligheten er det matbutikker like ved. Det er en bar på hotellet der du kan slå deg ned, eller hvorfor ikke sette deg ute på solterrassen.

Gratis WiFi samt mulighet for gratis deponering i resepsjonen, som er åpen fra morgen til kveld. Myrties-stranden ligger ca. 1 kilometer fra hotellet. Pothia, øyas hovedsted, ligger ca. 9 kilometer vest for hotellet. Nivåforskjeller inne på hotellområdet.  Begrenset lokaltrafikk.

Vis på kart

Velg dato og romtype

Laster inn kalender...

Beklager, ingen tilbud tilgjengelig

Vi kunne ikke finne noen tilgjengelige tilbud som kombinerer ønsket hotell og dato. Vennligst forsøk en annen reiseperiode, avreisedato eller reiselengde.

Tilbake til charter søket

Utreise
Hjemreise
Utreise

Hjemreise

Kart