Fayrouz Hotel

Sharm el Sheikh, Egypt

Mer om fasiliteter ▼

Velg dato og romtype

Laster inn kalender...

Ingen tilbud tilgjengelig

Beklager, vi finner ingen reiser som samsvarer med ditt søk.

Tilbake til charter søket

Utreise
Hjemreise
Utreise

Hjemreise

Om hotellet

Utmerket hotell med egen stor sandstrand, koselige bungalower og godt servicetilbud- midt i Naama Bay.

Hotellet

Dette koselige resortet ligger ved Naama Bays strandpromenade, med vakker utsikt over Rødehavet. Hotellet har et variert utvalg av spisesteder, fire utebassenger og koselige bungalower med egen uteplass, omgitt av vakker beplantning. Hotellets strand er Naama Bays største, og her er et dykkesenter som også arrangerer ulike vannsportsaktiviteter (mot tillegg). Tennisbaner og et treningssenter er også tilgjengelig. Barn trives godt på dette hotellet, som tilbyr barneklubb, stor lekeplass, og barnebasseng. Hotellet ligger i sentrum av Naama Bay, med et stort utvalg butikker, restauranter, kafeer og utesteder i umiddelbar nærhet.

Rommene

Gjesterommene på Fayrouz er 30 m2 og utformet som små bungalower med koselig uteplass (patio) med utsikt mot hotellets vakre hager. Mulighet for utsikt mot basseng eller havet. Rommene har kaffe- og te fasiliteter, skrivebord og bad med badekar og badeprodukter. Internettforbindelse mot tillegg.

Restauranter og barer

Hotellet tilbyr et godt utvalg av spisesteder og barer. Wadi Restaurant har uteservering med utsikt over strandpromenaden. Starlight Dinner serverer buffé i beduin-atmosfære under åpen himmel. Al Fresco er en hyggelig restaurant som ligger rett ved stranden, omgitt av palmer og vakker beplantning. Her serveres ulike internasjonale retter som tilberedes i det åpne kjøkkenet. Havana er en utendørskafé som ligger ved strandpromenaden og serverer forfriskninger, enkle retter og is. Hotellets poolbar serverer cocktails, og enkle retter. Marhaba Restaurant ligger ved strandpromenaden og her serveres internasjonale sjømat og orientalske retter med fersk rødehavsfisk. Oasis Bar er formet som en båt, og her serveres cocktails og pizza, burger, sandwich mm. Pirates Bar er innredet som et priatskip, og har TV-skjermer og ofte live musikk. Frokostbuffen serveres i Wadi restaurant. I tillegg er det et godt utvalg av forskjellige spisesteder kun få meter fra hotellet.

Beliggenhet

Fayrouz ligger midt i Naama Bay, rett ved en stor innbydende sandstrand og Naama Bays hyggelige strandpromenade. I umiddelbar nærhet finnes butikker, restauranter, kasino, kafeer og utesteder. Hotellet ligger rundt 15 minutter fra Sharm El Sheikh flyplass.

Nedenfor vises avgangene med lavest pris først.