Domus Sessoriana

Roma, Italia Flagget til Italia

Se gjerne i kalenderen og velg andre datoer på samme hotell, eller gå tilbake til søkesiden og velg en annen reise

Se gjerne i kalenderen og velg dato

Beklager, ønsket reise er ikke lenger ledig eller ikke valgt

Se gjerne i kalenderen og velg andre datoer på samme hotell, eller gå tilbake til søkesiden og velg en annen reise

Se gjerne i kalenderen og velg dato

Fasiliteter

  • Restaurant
  • Bar
  • Air condition
  • Flyplass Roma Fiumicino (FCO): 30.2 km (34 mins)
  • Health & Fitness Centre (On-Site)
  • Lift / Elevator
  • Restaurant(s)
  • WLAN
  • Parking
  • Air Conditioning
  • Bar
  • distance_city: 300

Gjesters vurdering

| 4/5
Klikk her for anmeldelser

Om hotellet

Dette historiske byhotellet ligger på Esquilin-høyden i sentrum av Roma. Ikke ett av de andre hotellene i hele Roma kan sammenlignes med dette hotellet. Det ligger i en av fløyene til klosteret Basilica Santa Croce i Gerusalemme, et cistercienserkloster fra 1561. Hele hotellet puster til Romas tusen år gamle historie og fra hotellets terrasse tilbys gjestene utsikt over en av de byens eldste monumenter. Det finnes ulike butikker, barer, restauranter og offentlig transport i nærområdet.

Hotellet ble bygget i 1700. Hotellet har heis og har 60 røykfrie rom, inkludert 4 enkeltrom og 40 dobbeltrom. Resepsjonen i lobbyen er bemannet hele døgnet. Fasiliteter tilgjengelig på hotellet inkluderer en garderobe, bagasjeoppbevaring, safe og drikkemaskin. Trådløs internettilgang lar gjestene holde kontakten mens de er på ferie. Turistinformasjonen tilbyr hjelp med bestilling av utflukter. Hotellet har fasiliteter for rullestolbrukere. Daglige nødvendigheter kan kjøpes på supermarkedet. En hage gir ekstra plass for hvile og avslapning i friluft. Ytterligere fasiliteter inkluderer et TV-rom. Gjester som ankommer med bil kan parkere sine biler i garasjen eller p parkeringsplassen. Ytterligere tjenester og fasiliteter inkluderer medisinsk assistanse, en alarmtjeneste og en hotellbuss. Aktive gjester som ønsker å utforske området rundt på sykkel, vil sette pris på sykkelutleie. Sykkelbod er også tilgjengelig. En faks er tilgjengelig for gjestenes forretningsbehov.

Klimaanlegg og individuelt justerbar oppvarming sørger for at rommene holder behagelige temperaturer. Balkong er inkludert som standard på noen rom. Rommene har en dobbeltseng. Ekstra senger er tilgjengelig på forespørsel. Safe og minibar er også tilgjengelig. Gjestene vil også finne et minikjøleskap inkludert blant standardfunksjonene. En telefon med direktenummer, en TV med satellitt-/kabelkanaler og WiFi (uten ekstra kostnad) gir alt du trenger for en komfortabel ferie. Badene er utstyrt med dusj, badekar og hårføner. Som en ekstra bekvemmelighet har badene kosmetiske produkter. Rullestolvennlige rom med rullestoltilpasset bad er også tilgjengelig. Hotellet har familierom og røykerom.

Sports- og underholdningsfasilitetene på hotellet sikrer at gjestene har mange aktiviteter å velge mellom under oppholdet. Finværet kan nytes på terrassen. Det er mange måter å slappe av eller holde seg aktiv på hotellet, inkludert sykling/terrengsykling, et treningsstudio og et spa.

Spisefasiliteter inkluderer en restaurant, en spisesal, et frokostrom, en kaf og en bar. Bed and breakfast tilbys som et cateringalternativ. En kontinental frokost garanterer en god start på dagen. Glutenfrie måltider og vegetarretter kan tilberedes på forespørsel.

Kart

Velg dato og romtype

Laster inn kalender...

Se gjerne i kalenderen og velg dato

Utreise
Hjemreise

Tilgjengelige romtyper og måltider