Highland Beach Resort

Nord-Goa, India Flagget til India

Se gjerne i kalenderen og velg andre datoer på samme hotell, eller gå tilbake til søkesiden og velg en annen reise

Se gjerne i kalenderen og velg dato

Beklager, ønsket reise er ikke lenger ledig eller ikke valgt

Se gjerne i kalenderen og velg andre datoer på samme hotell, eller gå tilbake til søkesiden og velg en annen reise

Se gjerne i kalenderen og velg dato

Fasiliteter

  • Svømmebasseng
  • Restaurant
  • Bar
  • Air condition
  • Treningsrom
  • Spa
  • Bar

Om hotellet

Når du har Highland Beach Resort i Candolim som overnattingssted, bor du i nærheten av stranden, kun 3 minutter å kjøre fra Candolim strand og 9 minutter fra Sinquerim strand. Dette hotellet ligger 1,8 mi (2,9 km) unna Aguada festning og 1,9 mi (3 km) unna Calangute strand.

Smak på internasjonale retter på Highpalm, en av dette hotellets 2 restauranter, eller bli på rommet og benytt deg av romservice (døgnet rundt). Besøk en bar/lounge eller en bassengbar og slapp av med din favorittdrink. Frokost tilbys mot et tillegg.

Ta deg et bad i et av stedets 7 utendørsbassenger eller nyt andre rekreasjonsfasiliteter som et treningssenter. Dette hotellet har i tillegg wi-fi (mot et tillegg), tour-/billettassistanse og grill.

Du må være over 18 år for å kunne sjekke inn. Det kan pålegges avgifter for ekstra personer, og denne avgiften kan variere avhengig av overnattingsstedets egne regler.

Legitimasjon med bilde utstedt av offentlig myndighet samt kredittkort, debetkort eller depositum i kontanter kreves ved innsjekking for uforutsette utgifter.

Spesielle forespørsler avhenger av tilgjengelighet ved innsjekking og kan koste ekstra. Spesielle forespørsler kan ikke garanteres oppfylt. Merk at kulturelle normer og regler for gjester kan variere avhengig av land og overnattingssted. Det er overnattingsstedet som har bestemt reglene som er oppgitt. .

Skatter kan endres basert på iverksetting av skatt for varer og tjenester (MVA). Gjester som vil ha ytterligere detaljer, kan kontakte overnattingsstedet ved hjelp av informasjonen i bestillingsbekreftelsen de fikk tilsendt etter bestilling.

Kart

Velg dato og romtype

Laster inn kalender...

Se gjerne i kalenderen og velg dato

Utreise
Hjemreise

Tilgjengelige romtyper og måltider