Nam Nghi Phu Quoc, in The Unbound Collection by Hy

Phu Quoc, Vietnam Flagget til Vietnam

Se gjerne i kalenderen og velg andre datoer på samme hotell, eller gå tilbake til søkesiden og velg en annen reise

Se gjerne i kalenderen og velg dato

Beklager, ønsket reise er ikke lenger ledig eller ikke valgt

Se gjerne i kalenderen og velg andre datoer på samme hotell, eller gå tilbake til søkesiden og velg en annen reise

Se gjerne i kalenderen og velg dato

Fasiliteter

  • Restaurant
  • Bar
  • Air condition
  • Spa
  • Basseng
  • Heis
  • Internett

Om hotellet

Velger du Nam Nghi Phu Quoc, in The Unbound Collection by Hyatt når du skal overnatte i Phu Quoc, vil du være 4,2 mi (6,8 km) unna Vinpearl Golf Phu Quoc og 4,9 mi (8 km) unna Vinpearl Safari. Dette hotellet med hele 5 stjerner er kun 7,5 mi (12,1 km) unna Phu Quoc biefarm og 13,4 mi (21,5 km) unna Phu Quoc nattmarked.

Smak på lokale og internasjonale retter på OCEAN REFLECTION, en av dette hotellets 2 restauranter, eller bli på rommet og benytt deg av romservice (døgnet rundt). Du kan også få noe lett å bite i på kafeen. Får du lyst på en forfriskende drink, kan du besøke en bassengbar eller en av overnattingsstedets 3 barer/lounger eller 2 strandbarer.

Slapp av på stedets spa, hvor du kan nyte massasjer, kroppsbehandlinger, og ansiktsbehandlinger. Etter en dag på den private stranden kan du nyte andre rekreasjonsfasiliteter som en nattklubb og et utendørsbasseng. Dette hotellet har dessuten gratis wi-fi, concierge-tjenester og gavebutikk/kiosk. Hvis du har lyst til å shoppe hele dagen, hopp på den kostnadsfrie bussen til shopping-området.

Du må være over 15 år for å kunne sjekke inn. Det kan pålegges avgifter for ekstra personer, og denne avgiften kan variere avhengig av overnattingsstedets egne regler.

Legitimasjon med bilde utstedt av offentlig myndighet samt kredittkort, debetkort eller depositum i kontanter kreves ved innsjekking for uforutsette utgifter.

Spesielle forespørsler avhenger av tilgjengelighet ved innsjekking og kan koste ekstra. Spesielle forespørsler kan ikke garanteres oppfylt. Merk at kulturelle normer og regler for gjester kan variere avhengig av land og overnattingssted. Det er overnattingsstedet som har bestemt reglene som er oppgitt. Bruk av droner er ikke tillatt på dette overnattingsstedet.

Du må kontakte overnattingsstedet via kontaktopplysningene i bestillingsbekreftelsen minst 48 timer før ankomst for å avtale når/hvordan innsjekking skal skje. Flyplasstransport er tilgjengelig på faste tidspunkter fra kl. 07.00 til kl. 21.00. Kontakt overnattingsstedet på forhånd for mer informasjon. Avgifter kan påløpe. Kontakt overnattingsstedet i forkant for å gjøre en avtale.

Du vil måtte betale følgende på overnattingsstedet: Depositum: 1000000 VND per dag. Vi har tatt med alle kostnadene hotellet har oppgitt til oss. Kostnadene kan imidlertid variere, for eksempel avhengig av lengden på oppholdet og rommet du bestiller.

Kart

Velg dato og romtype

Laster inn kalender...

Se gjerne i kalenderen og velg dato

Utreise
Hjemreise

Tilgjengelige romtyper og måltider