The Castle Hotel

Dublin, Irland Flagget til Irland

Se gjerne i kalenderen og velg andre datoer på samme hotell, eller gå tilbake til søkesiden og velg en annen reise

Se gjerne i kalenderen og velg dato

Beklager, ønsket reise er ikke lenger ledig eller ikke valgt

Se gjerne i kalenderen og velg andre datoer på samme hotell, eller gå tilbake til søkesiden og velg en annen reise

Se gjerne i kalenderen og velg dato

Fasiliteter

  • Restaurant
  • Bar
  • Treningsrom
  • Flyplass Dublin (DUB): 11.1 km (21 mins)
  • Health & Fitness Centre (On-Site)
  • Lift / Elevator
  • Restaurant(s)
  • Suitable for children
  • WLAN
  • Parking
  • Bar

Gjesters vurdering

| 4,3/5
Klikk her for anmeldelser

Om hotellet

Dette hotellet ligger i Dublin sentrum, kun to minutter fra O'Connell St, innen gangavstand fra Temple Bar, Croke Park, The Gate Theatre, Dublin Writers Museum, James Joyce Cultural Centre og de viktigste shoppingdistriktene. Denne eiendommen kan skilte med storslåtte trapper, praktfulle krystalllysekroner og marmorpeiser, og gir gjestene et innblikk i den georgiske tiden mens de holder kontakten med kravene i den moderne verden.

Komplekset har heis og har 131 rom. Resepsjonen er åpen hele døgnet. Fasilitetene inkluderer bagasjeoppbevaring. Trådløst internett er tilgjengelig i fellesområdene. Turistinformasjonen tilbyr hjelp med bestilling av utflukter. En peis skaper en koselig atmosfære. Det finnes også en rekke butikker. Gjester som ankommer med bil kan parkere sine biler p parkeringsplassen. Ytterligere tjenester inkluderer barnevakt, barnepass, romservice og myntvaskeri. Gratis aviser er tilgjengelig. For å hjelpe gjestene med deres forretnings- og kommunikasjonsbehov, tilbyr forretningssenteret en faksmaskin.

Aircondition og sentralvarme sørger for at rommene holder behagelige temperaturer. Rommene har en dobbeltseng. Ekstra senger er tilgjengelig på forespørsel. skrivebord. Gjestene vil også finne en te- og kaffestasjon inkludert blant standardfunksjonene. Et strykesett er inkludert for gjestenes bekvemmelighet. Telefon med direktenummer, TV og WiFi (uten ekstra kostnad) er også tilgjengelig. Dagsavisen er lagt ut for gjester på rommene. Badene har hårføner. For ekstra komfort på badene tilbys gjestene kosmetiske produkter. Hotellet har familierom og røykfrie rom.

Sports- og underholdningsfasilitetene på hotellet sikrer at gjestene har mange aktiviteter å velge mellom under oppholdet. En solterrasse er et flott sted å fordrive timene. Det er mange måter å slappe av eller holde seg aktiv på i komplekset, inkludert et treningsstudio og aerobic. Foreldre kan slappe av mens barna kan delta i et underholdningsprogram fullt av morsomme aktiviteter.

Spisefasiliteter inkluderer en restaurant (med høye stoler), et frokostrom, en kaf og en bar. En deilig og variert frokostbuffé tilberedes hver dag, og en fast meny kan bestilles til middag. Menyen tilbyr også diettmåltider og barnemåltider. Komplekset tilbyr også spesielle cateringalternativer.

Kart

Velg dato og romtype

Laster inn kalender...

Se gjerne i kalenderen og velg dato

Utreise
Hjemreise

Tilgjengelige romtyper og måltider