Hotel Whala! Bayahibe

Bayahibe, Dominikanske republikk

7 netter Vis på kart
Ving Fly+Hotell
Totalpris: 1000000
Se pris og bestill

Fasiliteter

  • Heis
  • Internett
  • Restaurant

Om hotellet

Når du har whala!bayahibe - All inclusive i San Rafael del Yuma som overnattingssted, bor du i nærheten av stranden, kun 1 minutter å kjøre fra Dominicus beach og 5 minutter fra Bayahibe-stranden. Dette resort-overnattingsstedet med hele 4 stjerner ligger 15,3 mi (24,6 km) unna La Romana havn og 2,2 mi (3,5 km) unna Parque Nacional del Este.

Dette resort-overnattingsstedet har alt inkludert. Prisene inkluderer mat og drikke på overnattingsstedets spisesteder. Tillegg kan bli pålagt for visse restauranter, for spesielle middager og retter, for enkelte typer drikke og for andre fasiliteter. På whala!bayahibe - All inclusive kan du spise et bedre måltid i restauranten. Trenger du å slappe av litt? Ta en pause med noe godt å drikke på en av overnattingsstedets 3 barer/lounger. Gratis frokostbuffé serveres daglig fra kl. 07.30 til kl. 09.30.

Nyt utsikten fra en terrasse og en hage og dra nytte av fasiliteter som gratis wi-fi. Med den kostnadsfrie bussen er det enkelt å komme seg til stranden.

Du må være over 18 år for å kunne sjekke inn. Det kan pålegges avgifter for ekstra personer, og denne avgiften kan variere avhengig av overnattingsstedets egne regler.

Legitimasjon med bilde utstedt av offentlig myndighet samt kredittkort, debetkort eller depositum i kontanter kreves ved innsjekking for uforutsette utgifter.

Spesielle forespørsler avhenger av tilgjengelighet ved innsjekking og kan koste ekstra. Spesielle forespørsler kan ikke garanteres oppfylt. .

Flyplasstransport er tilgjengelig døgnet rundt etter avtale. Kontakt hotellet for å ordne dette på forhånd. Avgifter kan påløpe. Kontakt overnattingsstedet i forkant for mer informasjon.

Vis på kart

Velg dato og romtype

Laster inn kalender...

Beklager, ingen tilbud tilgjengelig

Vi kunne ikke finne noen tilgjengelige tilbud som kombinerer ønsket hotell og dato. Vennligst forsøk en annen reiseperiode, avreisedato eller reiselengde.

Tilbake til charter søket

Utreise
Hjemreise
Utreise

Hjemreise

Kart