Respati Beach Hotel

Denpasar, Indonesia

7 netter Vis på kart
Solia
Totalpris: 1000000
Se pris og bestill

Avstand

  • Avstand til strand: 0m

Om hotellet

Flott hotell i hjertet av Sanur – direkte på stranden
Hotel Respati er et sjarmerende resort som er helt unikt innredet med en blanding av både moderne og tradisjonelle stilarter i minimalistisk innredning.

På hotellet er det et herlig basseng- og hageområdet med masse av frodige blomster, planter og palmer. Her er det naturligvis behagelige solsenger og skyggefulle parasoller til rådighet.

Hotellet ligger direkte ned mot stranden, men samtidig også i sentrum av Sanur – nær både butikker, restauranter og barer. Ved stranden er det også en fin strandpromenade, hvor man både kan gå og sykle. Hotellet har også en god restaurant.

Husk - bestill i god tid
Vi flyr med noen av verdens beste flyselskap til våre oversjøiske reisemål. Flere av flysetene blir lukket for salg over en måned før avreise. Vi anbefaler derfor at dere bestiller deres reise i god tid. Normalt skal du bestille din reise til Bali senest 1,5 måned før avreise.

Kart

Velg dato og romtype

Laster inn kalender...

Beklager, ingen tilbud tilgjengelig

Vi kunne ikke finne noen tilgjengelige tilbud som kombinerer ønsket hotell og dato. Vennligst forsøk en annen reiseperiode, avreisedato eller reiselengde.

Tilbake til charter søket

Utreise
Hjemreise
Utreise

Hjemreise