Wela Hotel

Sunny Beach, Bulgaria Flagget til Bulgaria

Se gjerne i kalenderen og velg andre datoer på samme hotell, eller gå tilbake til søkesiden og velg en annen reise

Se gjerne i kalenderen og velg dato

Beklager, ønsket reise er ikke lenger ledig eller ikke valgt

Se gjerne i kalenderen og velg andre datoer på samme hotell, eller gå tilbake til søkesiden og velg en annen reise

Se gjerne i kalenderen og velg dato

Fasiliteter

  • Svømmebasseng
  • Barnebasseng
  • Restaurant
  • Bar
  • Air condition
  • Treningsrom
  • Spa
  • Barneklubb
  • Avstånd strand: 200 m
  • Avstand sentrum: 1000 m
  • safety_box
  • medical
  • internet
  • room_balcony
  • pool_children
  • meals: All Inclusive
  • built_year: 2004, utbyggt 2012, renoveret 2018
  • transfer_time: ca. 30 min
  • room_minibar
  • beach_chair
  • room_floor: Vegg-til-vegg teppe
  • elevator
  • wellness
  • nbr_floors: 6
  • credit_card
  • room_ac
  • nbr_rooms: 250
  • all_inclusive

Om hotellet

Gangavstand til strand og sentrum i Sunny Beach
Wela Hotel er et friskt og hyggelig All Inclusive-hotel, er et glimrende valg uansett om du reiser med familien, med venner eller som par. Det ligger i den nordlige og roligere delen av Sunny Beach, med gangavstand til den finkornede sandstrand, som strekker seg langs hele byen og til det livlige sentrum med shopping, restauranter og barer. Her er et hyggelig bassengområde med en deilig feriestemning, og her er flere muligheter for aktiviteter til både store og små. Her bor du i lyse rom med balkong, hvor dere kan være opp til seks personer. Her er det hyggelig bassengområde med en deilig feriestemning, og her er flere muligheter for aktiviteter til både store og små. Wela er en del av Nazars Value Collection, som er et av våre mest prisvennlige hoteller. 

Nær den finkornete sandstranden i Sunny Beach
Bassengområdet er hotellets naturlige samlingspunkt, og her råder en avslappet feriestemning med en god blanding av ro og aktivitet. Det forfriskende bassenget på Wela har en separat sektion til barna. 

Rundt om bassenget er det masse solsenger, parasoller, og i bassengbaren kan du ta en drink, så ofte du har lyst, da du jo også her kan nyte gleden ved å reise med All Inclusive. Med kun 200m til den deilige, brede finkornede stranden som strekker seg langs hele syv kilometer. Her kan du leie solsenger og parasoller, eller finne et ledig sted å legge ditt håndkle på. Langs stranden går den livlige strandpromenade hvor det er masse av is-boder, cafeer og barer. 

Mot betaling

Leie av solsenger og parasoller samt mat og drikke på stranden.

All Inclusive er inkludert
Når du reiser på ferie med All Inclusive, er det bare å lene seg tilbake og nyte, og ta for seg av rettene og drikkevarene. Så er det også på hotel Wela, hvor du kan nyte både frokost, lunsj og middag i hotellets restaurant, som både har plasser innenfor og utenfor på terrassen. I Brunch restauranten serveres det sen frokost, og snacks i løpet av dagen og om kvelden. Når man blir tørst, er det bare å ta turen fordi enten bassengbaren eller lobbybaren. 

Is, som er et must for mange på ferie, inngår i All Inclusive-programmet både ved alle måltider og i løpet av dagen. Utover lobbybaren kan du nyte en drink eller ta en slag biljard i nattbaren. Vennligst vær oppmerksom på , at nattbaren ikke inngår i All Inclusive-programmet. 

Mot betaling

Importerte drikkevarer, drikke på flaske og nattbaren.

Internasjonal barneklubb og minidisko
Hotellet har sin egne internasjonale barneklubb som står klart til å ta imot barn mellom 4-12 år. Der blir det arrangert ulike aktiviteter flere dager i uken, samt minidisko på kvelden.

Ta en pause fra solsengen!
Hvis du vil ta en pause fra solsengen finnes det flere muligheter for dette, her finnes det både minigolf, minifotballbane samt et stort sjakkspill, hvor du kan utfordre dine medreisende i. 

Hotellets underholdningsteam arrangerer i løpet av dagen flere aktiviteter for både store og små. Det er både et lite treningsrom og et lite spa som tilbyr et par forskjellige massage-behandlinger og det finnes også en liten badstue og tyrkisk bad. 

Da hotellet ligger så tett på både strand og sentrum av Sunny Beach, er det en selvfølge og ta en tur langs strandpromenaden. 

Rom for opptil seks personer
Du kan velge å bo på et av de nyrenoverte rommene, som har moderne møbler og er innredet i lyse farger. De andre rommene på hotellet har et par år på nakken, og de har et enklere og mer praktisk interiør i behagelige toner og alle har balkong. På alle rommene er det TV, Safety boks, minikjøleskap, sentral eller individuell air condition, gulvteppe, dusjkabin og hårføner. Det er gratis Wifi, men dersom du ønsker wifi på rommet er dette mot betaling. 

Mot betaling

WiFi på rommet og minisafe som i enkelte tilfeller kan være plassert i resepsjonen. Alle behandlinger i spa-center samt adgang til badstue og tyrkiskt bad. 

Dobbeltrom, 2-4 personer
Dobbeltrommene er på ca. 30 m², innredet med en dobbeltseng og en eller to sovesofaer som måler 66x180 cm. Her kan man bo opptil fire personer, maks tre voksne og rommet krever minst to fullt betalende. Det er mulig å få et barnepris og denne romstypen går også å bestille som enkeltrom mot et tillegg.

Dubbelrom – Oppusset, 2-4 personer
De nylig oppussede dobbeltrommene har mer moderne møbler enn de vanlige rommene og er innredet i lyse farger. Dobbeltrommene er ca 30 m2 og innredet med to ordentlige sengeplasser samt 1-2 sovesofaer som måler 180x60 cm, noe som er mindre enn en normalstor seng. Her kan det bo inntil fire personer hvorav maks tre voksne, og rommet krever minst to fullt betalende. Det er mulig å få en barnepris og denne romtypen går også å bestille som enkeltrom mot et tillegg.

Deluxerom, 3-5 personer
Rommene er ca. 45 m², innredet med tre ordentlige soveplasser og to sovestoler som måler 66x180 cm. Her kan man bo opptil fem personer, rommet krever minst tre fullt betalende og det er mulig å få en barnepris.

Deluxerom – Oppusset, 3-5 personer
De nyoppussede deluxerommene har mer moderne møbler enn de ordinære rommene, og er innredet i lyse farger. Deluxerommene er ca 45 m2, utstyrt med tre ordentlige sengeplasser og to sovesofaer som måler 180x60 cm, noe som er mindre enn en normalstor seng. Her kan det bo inntil fem personer, det kreves minst tre fullt betalende og det er mulig å få en barnepris.

Dobbeltrom Connection, 4-6 personer
Connection-rommene er ca. 60 m², består av to dobbeltrom forbundet med en dør og her kan man være opptil seks personer. Rommet krever minst fire fullt betalende og det er mulig å få en barnepris.

Dubbelrom Connection – Oppusset, 4-6 personer
De nylig oppussede rommene connection har mer moderne møbler enn de ordinære rommene, og er innredet i lyse farger. Connection-rommene er ca 60m2, består av to dobbeltrom knyttet sammen med en dør og har plass for inntil seks personer. Rommet krever minst fire fullt betalende og det er mulig å få en barnepris.

Sunny Beach
Sunny Beach er en av Bulgarias mest populære feriesteder for både familier og partysugne ungdommer. I høysesongen er det intensivt, mange mennesker, mye salg av alt og det finnes et stort utvalg av restauranter og puber.

Her har du en ca. 6 km lang finkornete sandstrand som strekker seg langs hele feriestedet og ifølge mange er det den vakreste og en av de mest bevarte strendene langs Svartehavet. De fleste butikker og markedsboder i Sunny Beach ligger ved strandpromenaden på Blomstergaten. Her er utvalget stort, men tenk på at det meste du finner her er kopier.

Nessebar
Nessebar er en liten middelalderby som ligger på en halvøy ca. 5 km fra Sunny Beach, og den er med på Unescos verdensarvliste. I gamle byen finner du noen av de best bevarte kirkene over hele Balkan og det selges håndverk, keramikk og andre suvenirer langs de små koselige gatene. Det anbefales en tur hit, slik at du kan rusle rundt i gatene, brosteinsgater, ta en kaffe eller nyte en matbit.

Kart

Velg dato og romtype

Laster inn kalender...

Se gjerne i kalenderen og velg dato

Utreise
Hjemreise

Tilgjengelige romtyper og måltider