White City Beach Hotel

Konakli, Tyrkia

Vis på kart

Antall

  • Number of rom: 113

Andre

  • Lokalt sentrum: 3 km
  • Strand: 0m
  • Inkluderte måltider: All Inclusive

Gjestenes vurdering

Klikk her for anmeldelser

Velg dato og romtype

Laster inn kalender...

Beklager, ingen tilbud tilgjengelig

Vi kunne ikke finne noen tilgjengelige tilbud som kombinerer ønsket hotell og dato. Vennligst forsøk en annen reiseperiode, avreisedato eller reiselengde.

Tilbake til charter søket

Utreise
Hjemreise
Utreise

Hjemreise

Om hotellet

White City Beach er et moderne og hyggelig familiehotell med All Inclusive. Ved hotellets bassengområde finner du svømmebasseng, barnebasseng og vannsklier (åpningstider gjelder), solsenger og parasoller. Her kan du nyte solen og delta i ulike aktiviteter på dagtid. I høysesongen organiserer hotellet aktiviteter og underholdning for både barn og voksne, og det tilbys også ulike vannsporter. Om du heller vil slappe av, kan du selvsagt også nyte deilige drinker fra bassengbaren.

Hotellet har et treningssenter for de som ønsker å holde seg i form i løpet av ferien, og her kan du også delta på ulike treningsklasser. På White City Beach kan du nyte ulike behandlinger i hotellets spa-senter (mot betaling), og på soldekk er det solsenger, parasoller og strandbar inkludert for hotellets gjester. Det arrangeres også beachparty noen dager i uken. White City Beach ligger ca 3 km fra Konakli, hvor du finner butikker og restauranter. Til Alanya sentrum er det ca 10 km og dit tar du deg enkelt med lokalbuss eller taxi.

Rommene

Lyse og moderne innredede rom med luksuriøst preg. Dobbeltrommene har en dobbeltseng eller to enkeltsenger samt en ekstraseng i sovesofa. Større rommene har en dobbeltseng og en enkeltseng, samt en ekstraseng i sovesofa. Alle rommene har laminatgulv, telefon, satellitt-TV, safe, lutfkondisjonering, minibar og balkong. Bad med toalett, dusj og hårtørker.

Romtyper

Dobbeltrom for 2 - 1 ekstraseng

Større rom for 3 - 1 ekstraseng

Øvrig

Turistområde. Totalt 113 rom i en bygning. Gangtunnel forbinder hotell med stranden. Utenfor hotellområdet er det en mindre sandstrand som ikke tillhør hotellet.Badehåndkle (mot depositum). Wi-Fi i lobbyen,hotellet organiserer aktiviteter og underholdning. Uten hus kino, kveldshow, treningssenter, bordtennis, dart, inngang til hamam, badstue.

Vis på kart Se pris og bestill

Kart

Gjestenes vurdering