Akti Imperial Resort

Ixia, Hellas

7 netter Vis på kart
Nazar
Totalpris: 1000000
Se pris og bestill

Fasiliteter

 • Beach chair
 • Beach towel
 • Credit card
 • Heis
 • Gym
 • Internett
 • Medical
 • Pool children
 • Pool indoor
 • Bassenghåndklær
 • Room ac
 • Room balcony
 • Room minibar
 • Safety box
 • Velvære
 • All inclusive

Avstand

 • Avstånd strand: 0m
 • Avstand sentrum: Ca 1 km til Ixia, ca 3,5 km til Rhodos by

Antall

 • Antall etasjer: 9
 • Antall rum: 707

Andre

 • Built year: 1968, renovert 2017
 • Måltider: All Inclusive
 • Room floor: Fliser
 • Transfer time: Ca 30 minutter
 • Basseng: 4

Om hotellet

Perfekt beliggenhet og All Inclusive døgnet rundt
Akti Imperial ligger virkelig perfekt til, nære stranden og med tilhørende vakker utsikt. Her kan du kjøle deg ned i det store, fine bassengområdet, og nyte av feriestemningen på en av de herlige terrassene med vakker utsikt over basseng og hav.

På hotellet finnes det godt med fasiliteter og aktiviteter som passer både par og familier. Du kan blant annet bli med på et stort tilbud av sportsfasiliteter, et fint spa med tilhørende treningssenter, kveldsshow, leker og aktiviteter, barneklubb, minidisko, escape room og 7D-kino.

Et stort utvalg All Inclusive-program inngår døgnet rundt, og det finnes flere ulike restauranter og barer som serverer buffeer, lokale og internasjonale drikker, snacks, desserter og selvsagt is.

Du bor i lyse og moderne rom, i de fleste tilfeller med en herlig utsikt over det blå Egeiske havet. Akti Imperial tilbyr nærhet til både Ixia og pulserende Rhodos by – perfekt for utflukter.

Dette hotellet er et av Nazars herlige kvalitetshotell hvor du får mye for pengene, og er derfor en del av vår Holiday Collection.

To bassengområder nære stranden
Når du bor på Akti Imperial har du et hav av bademuligheter. Det finnes to store basseng; et med saltvann og et med ferskvann. Bassengene er hjertet av hotellområdet, og her er det en trivelig feriestemning. Du bys på en herlig utsikt over havet, samtidig som du er omringet av en vakker hage. Det finnes også et innendørsbasseng, og et barnebasseng med minisklie der de minste kan leke.

Fra bassengområdet til stranden går det en privat tunnel under veien, sånn at du raskt og sikkert kan ta deg fram og tilbake. Den herlige stranden består av sand blandet med stener, her kan du ta deilige dukkerter i det fine turkise vannet.

Rundt bassengområdene og på stranden finnes det solsenger og parasoller som står til fri disposisjon.

Basseng- og strandhåndklær finnes til utlån kostnadsfritt.

Generøst All Inclusive-program døgnet rundt
Når du bor på Akti Imperial inngår All Inclusive, som gir deg mulighet å nyte maksimalt av ferien uten å bekymre deg for matkostnader – alt er allerede betalt for hjemmefra! Frokost og kveldsmat serveres i hovedrestauranten og består av buffeer med både greske spesialiteter og internasjonale klassikere, og visse retter tilberedes ved show cooking-stasjoner i restauranten.

Begge bassengene har hver sin restaurant med tilhørende bar som har åpent store delen av dagen og kvelden. Her serveres snacks og frukt under dagen, dessuten inngår is døgnet rundt! For natteravnene finnes dessuten en nattrestaurant som serverer drikke og enklere retter på natten.

Lokale og en del internasjonal drikke er inkludert i All Inclusive-programmet.

I Akti Imperials store All Inclusive-program finnes det fire temarestauranter: gresk, italiensk, gresk fisk- og skalldyr, samt, asiatisk fisk og skalldyr kombinert med sushi. Her får man som regel tilbud om å smaksprøver. Et besøk på hver restaurant inngår kostnadsfritt, så lenge det finnes plass, hver uke, bare husk å bestille i god tid.

Mot betaling

Visse internasjonale drikker.

Rist løs på minidisko
På Akti Imperial har man selvfølgelig også tenkt på barna! De møter venner og finner på gøyale ting, i den internasjonale barneklubben og ungdomsklubben, danser løs til de beste feriehitsene på minidiskoen. Slik kan de minste enkelt finne nye, jevnaldrende venner å tulle med under ferien. De kan også leke på hotellets lekeplass.

Delta i aktivitetene
Aktivitetsguidene på Akti Imperial arrangerer leker og aktiviteter i og rundt bassenget, som for eksempel vannleker og aerobics. De fleste kvelder arrangeres det også ulike kveldsshow, blant annet kabaré i amfiteateret, live musikk i noen av barene eller Gresk aften med liveband og dansere.

Om du vil finne på aktiviteter på egen hånd kan du velge mellom tennis, basket, beachvolleyball, bueskyting, biljard, bordtennis, escape room, 7D-kino og eller ulike vannsporter på stranden. Wifi finnes kostnadsfritt over hele området og på rommene.

Vil du heller satse på fred og ro kan du begi deg til spaavdelingen og nyte de herlige fasilitetene, og kanskje belønne deg selv litt ekstra med en avslappende behandling. Her finnes det også et treningsstudio, for deg som vil holde i gang treningen under ferien.

Akti Imperial har den beste beliggenheten midt i Ixia, bare fem minutter fra Rhodos by. Både Ixia og Rhodos by tilbyr shopping, restauranter og deilig feriestemning – så du som vil utforske Rhodos i løpet av ferien, har gode muligheter til det her.

Mot betaling

Behandlinger i spaet, biljard, vannsportsaktiviteter, escape room, 7D-kino.

Lyse og moderne rom
På Akti Imperial bor du i moderne og friske rom. Alle rom har kostnadsfritt wifi, balkong, klimaanlegg, minisafe, tv, vannkoker med kaffe og te samt flisegulv. Minibaren fylles opp hver dag med både vin, øl, brus og vann, helt All Inclusive. På badet finnes dusjkabinett og hårføner.

Dobbeltrom, 2-3 personer
Dobbeltrommet er på cirka 25 m² og her finnes to ordentlige sengeplasser samt en sovesofa som måler 180x90 cm. Rommet krever minst to fullt betalende, det kan bo maks tre voksne og det er mulig å få én barnepris. Du kan velge mellom hageutsikt, delvis havutsikt (Seaside) og havutsikt, de to sistnevnte mot et tillegg. Rommet (med valgfri utsikt) kan bestilles som enkeltrom mot et tillegg.

Familiesuite anneks, 2-5 personer
Familiesuite anneks ligger i et anneksbygg i direkte forbindelse med resten av hotellet. Alle rommene i anneksbygget har utsikt mot land. Familiesuiten er ca. 50 m² og begge har soverom og stue. I Soverommet finnes det to sengeplasser, mens det i stuen finnes tre sovesofaer, som måler 190x90 cm. Det kreves minst to fullt betalende, her kan det maks bo fem personer og det er mulig å få en barnepris.

Badstue og behandlinger
Du som vil ha ekstra mye ro og fred for en stund, kan besøke Akti Imperials spaanlegg. Her finner du innendørsbasseng, badstue, jacuzzi og dampbad som kan besøkes gratis. Mot betaling kan du også nyte av herlige behandlinger, som oppmykende massage, om du vil unne deg det lille ekstra.

Mot betaling

Behandlinger i spaet.


Innendørsbassenget er oppvarmet fra 31/5 til 31/10.

Vis på kart

Velg dato og romtype

Laster inn kalender...

Beklager, ingen tilbud tilgjengelig

Vi kunne ikke finne noen tilgjengelige tilbud som kombinerer ønsket hotell og dato. Vennligst forsøk en annen reiseperiode, avreisedato eller reiselengde.

Tilbake til charter søket

Utreise
Hjemreise
Utreise

Hjemreise

Kart